in

Κλαούντια Ρομάνι: Τουρλώνει τα σέξι οπίσθιά της και λιάζεται στο Μαϊάμι. Η φωτογραφία μιλάει μόνη της

Με το ιταλικό της ταπεραμέντο να ξεχειλίζει, η Κλαούντια Ρομάνι είναι μία γυναίκα με τα όλα της που ξετρελαίνει τα αρσενικά. Με πορεία στις πασαρέλες και το μόντελινγκ, η σέξι περσόνα έχει γίνει περισσότερο γνωστή για τα τρελά της οπίσθια.

Την Ιταλία έφερε στο ζεστό Μαϊάμι το σούπερ σέξι μοντέλο, Κλαούντια Ρομάνι. Αν και με πράσινο μαγιό, η μελαχροινή με το αψεγάδιαστο κορμί απαθανατίστηκε ξανά να κάνει τα μπάνια της και να επιδεικνύει το τρομερό κορμί της φτάνοντας τις αντρικές φαντασιώσεις στο… κόκκινο.

Διαφήμιση

Η Ιταλίδα καλλονή φόρεσε το πράσινο της μπραζίλιαν, τούρλωσε τα πληθωρικά της οπίσθια και τράβηξε σα μαγνήτης τους παπαράτσι για να τη φωτογραφίσουν σε κάθε της πόζα. Η ίδια φάνηκε να το χαίρεται και με το παραπάνω, αφού χαμογελούσε στο φακό και όσο τη φωτογράφιζαν, τόσο πιο προκλητικά «στηνόταν» εκείνη.

Τα δυνατά της σημεία τα γνωρίζει καλά, γι’ αυτό και οι περισσότερες λήψεις είναι της πίσω της όψης. Οπίσθια είναι αυτά, δεν κρύβονται…

Είτε με φούξια είτε με πράσινο είναι το δυνατό της σημείο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σταυροπόδι και ο χορός της ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΣΑΝ το Instagram. Φωτογραφία και Viral βίντεο

Ελεονώρα Μελέτη: Με μπραζίλιαν στην Ανάβυσσο. Η μοναδική φωτογραφία με την πίσω όψη της