in

Η πάντα σέξι Λίντα Εβαντζέλιστα έγινε 57 – Το είδωλο των 90’s στις ωραιότερες φωτογραφίσεις του

Η Λίντα Εβαντζέλιστα είναι το ίδιο σέξι, είτε με ξανθά, μαύρα ή κόκκινα μαλλιά. Ο χαμαιλέοντας της μόδας ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό τη δεκαετία του 1990 με την ομορφιά και τη χάρη της στις πασαρέλες. Την Κυριακή, το διεθνώς αναγνωρισμένο τοπ μόντελ έγινε 57 χρόνων.

Υπήρξε μια από τις πέντε κορυφαίες μαζί με τις Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ, Σίντυ Κρόφορντ, Ελ Μακφέρσον. Ήταν αυτή που δήλωσε ότι «δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα».

Γεννήθηκε στο Τορόντο στις 10 Μαΐου του 1965, από Ιταλούς γονείς. Η σταδιοδρομία της ξεκίνησε στην ηλικία των 18, όταν εντοπίστηκε από τους ανθρώπους του πρακτορείου Elite της Νέας Υόρκης, ύστερα από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Teen Niagara. Το 1987 έκανε το πρώτο της εξώφυλλο στη Vogue και ακολούθησαν περισσότερα από 30.

Διαφήμιση

Την ίδια χρονιά παντρεύτηκε στο Παρίσι τον ιδιοκτήτη του Elite, Τζεράρντ Μαρί. Έξι χρόνια αργότερα, το ζευγάρι χώρισε. Το 1997 ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον ηθοποιό Κάιλ Μακ Λάχλαν. Το 1998, όμως, ξεκίνησε να βγαίνει με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Φαμπιάν Μπαρδέζ και τερμάτισε την καριέρα της.

Το 2001 επέστρεψε κάνοντας εξώφυλλο για την αμερικάνικη Vogue και πολλές διαφημιστικές καμπάνιες. Στην ηλικία των 42 χρόνων απέκτησε έναν γιο.

Δυστυχώς για αυτήν ή πολλές αισθητικές επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπο είχαν αποτέλεσμα να παραμορφωθεί οριστικά!

Υπήρξε η μούσα του φωτογράφου Στίβεν Μέισελ και πολλών σχεδιαστών, όπως ο Τζιάννι Βερσάτσε και ο Κάρλ Λαγκερφελντ. Ας θυμηθούμε μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίσεις της.


Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο Μήτσος, το εργοστάσιο και τα καρφιά …! Τρελό γέλιο

Ζιζέλ Μπούντχεν: Τα πόδια της είναι ατελείωτα και καταλήγουν σε ακάλυπτα… oπίσθια – Φωτογραφία