in

Η Κλαούντια Ρομάνι γυρνάει πλάτη, ξεβγάζει τα αλάτια και μας ανεβάζει την πίεση – Φωτογραφία με μαγιό

Όταν ένα φαγητό έχει πολύ αλάτι δύο πράγματα παθαίνει όποιος το τρώει: λύσσα και του ανεβαίνει η πίεση.

Ε, η Κλαούντια Ρομάνι θα μπορούσε να είναι ένα οποιοδήποτε φαγητό που το φόρτωσες με αλάτι. Το σπίτι της είναι κάθε παραλία του Μαϊάμι. Από μπάνια και θάλασσα δόξα τω Θεώ δεν έχει έλλειψη. Έχει μαζέψει αρκετό αλάτι της θάλασσας πάνω στο κορμί της. Γι΄αυτό το να την βλέπουμε κάτω από τη ντουζιέρα να ξεβγάζει το αλάτι μας προκαλεί αναμφίβολα λύσσα και μας ανεβάζει την πίεση.

Διαφήμιση

Η Κλαούντια Ρομάνι που έχει δημιουργήσει ταραχές στον ανδρικό πληθυσμό, είναι γνωστή και έχει μεγάλο fan base στη χώρα μας. Ο λόγος ήταν από την αρχή τα τρομερά της οπίσθια. Φαίνεται πως δεν είχαμε δει την τελειότερη μορφή τους, μιας και η Ιταλίδα έχει πάρει μερικά κιλάκια στην περιφέρεια και έχει γίνει ακόμα πιο τούμπανο.

Κάτω από την ντουζιέρα της παραλίας πλένει το κορμί της και τραβάει το μπραζίλιαν μαγιό της και η πίεση χτυπάει κόκκινο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

«Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω»: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης

Δεν το πίστευε η σύζυγός του:: «Έφυγε» ξαφνικά στα 56 του χρόνια ο αγαπητός επιχειρηματίας Κώστας Πέτσας