in

Μπρουκ Έβερς: Την λατρέψατε. Τόσο αυτή όσα και τα οπίσθιά της που ταράζουν τα dj sets – Νέο σετ φωτογραφίες

Αν είσαι από τους παλιούς, τους κλασσικούς, που ήξεραν τη μουσική που παίζει ο dj στο μαγαζί, τότε θα θες σίγουρα να μάθεις τι εστί Brooke Evers.

Πριν το επάγγελμα του dj γίνει τόσο απλό και κάθε τυχάρπαστος το παίζει σπουδαίος επειδή πειράζει την κονσόλα του στο μαγαζί της γειτονιάς, υπήρχε μια γενιά ανθρώπων που απολάμβαναν να ψάχνουν τους djs που θα ανέβουν στα decks στο μαγαζί που θα πάνε. Επέλεγαν το μαγαζί τους ανάλογα με αυτόν που θα αναλάβει τις μουσικές. Και για να ξέρεις τι παίζει ο καθένας έπρεπε να πας να τον ακούσεις πρώτα.

Τώρα μπορείς εύκολα να μάθεις τι περιλαμβάνει η playlist. Με την Brooke Evers δε θα σε νοιάζει καθόλου.

Διαφήμιση

Η Brooke Evers είναι dj, την έμαθες μέσα από το koolnews και η αλήθεια είναι ότι δε σου γεμίζει το μάτι για μύστης του επαγγέλματος, αλλά σκέφτεσαι ότι εξαργυρώνει την εξωτερική της εμφάνιση και το ότι μπορεί να γεμίζει τα μαγαζιά που παίζει μουσική.

Η αλήθεια δεν απέχει πολύ από αυτό, αλλά δεν είναι και απόλυτα έτσι. Δηλαδή η Brooke σκαμπάζει πράγματα από τη μουσική, είναι ψαγμενάκι. Είναι όμως η εξωτερική της εμφάνιση που κάνει το μαγαζί να είναι πάνα φίσκα και που όλοι οι παριστάμενοι την κοιτάζουν με δέος.

Εσύ που δεν μπορείς να βρεθείς στα μέρη της, μπορείς να μπαίνεις στο προφίλ της στο Instagram και να χαζεύεις με τις ώρες τα οπίσθια της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Nammos πουλήθηκε

Μύκονος: Πόσο πουλήθηκε το Nammos; Ζαλίζουν τα νούμερα που εισέπραξαν ιδιοκτήτες. Το πούλησαν για…

Survivor Ελλάδας: Ο πάικτης ριάλιτι Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για το κάρμα και πετσόκοψε Γκότση Πηλίδη