in

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Όταν παίζω ερωτικές σκηνές, η σύζυγός μου, Δανάη Μιχαλάκη, μου κάνει μούτρα»»

Για τη σχέση του μιλά ο ηθοποιός

Στο πλατό του «ΜΕGA Καλημέρα» φιλοξενήθηκε την Πέμπτη 27/1 ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη, γνωστοποίησε πού και πώς συναντήθηκαν για πρώτη φορά και αποκάλυψε αν υπάρχει ζήλεια στη σχέση τους.

Γιώργος Παπαγεωργίου

«Τη Δανάη την γνώρισα εκτός χώρου, στη Σύρο, ένα καλοκαίρι που είχα πάει διακοπές με την αδερφή μου και τυχαία, μέσω μίας παρέας, την γνώρισα σε ένα μπαρ. Εκείνο το βράδυ, λίγο τα είπαμε και, μετά από επτά μήνες, βγήκαμε ένα ραντεβού. Δεν είχαμε πολλούς κοινούς φίλους, οπότε κάπως ξαναβρεθήκαμε, είπαμε να πάμε για ένα ποτό, και κάπως έτσι προέκυψε» σημείωσε για την γνωριμία του με τη γυναίκα της ζωής του ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Διαφήμιση
Δανάη Μιχαλάκη

Ερωτηθείς αν υπάρχει επαγγελματικός ανταγωνισμός μεταξύ τους, δεδομένου ότι και οι δύο είναι ηθοποιοί, και αν ο ένας ζηλεύει τον άλλον όταν τον βλέπει σε ερωτικές σκηνές στην οθόνη, απάντησε:

«Δεν υπάρχει καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ μας. Και τώρα με τη “Σκοτεινή θάλασσα” βλέπουμε τα επεισόδια, υπάρχει μία ερωτική σκηνή, μου κάνει κάτι μουτράκια. Ξέρει, όπως ξέρω και εγώ, ότι είναι στη δουλειά αυτό και δεν έχει καμία βάση. Μπορεί να συμβεί να ερωτευτείς στα γυρίσματα, αλλά αν είσαι με τον άνθρωπό σου και είσαι καλά…

Η διαδικασία μίας ερωτικής σκηνής μέσα σε ένα γύρισμα δεν έχει ίχνος ρομαντισμού. Ο τηλεθεατής βλέπει μία πολύ ρομαντική σκηνή, αλλά αν έβλεπε τι συμβαίνει από πίσω… Η Δανάη, όταν είδε αυτή την ερωτική σκηνή, μου είπε “πήρες την εκδίκησή σου για ό,τι έχω κάνει στις Άγριες Μέλισσες μέχρι τώρα”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του MEGA:

https://www.youtube.com/watch?v=g2AB69hVnJw

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Καίτη Φίνου: «Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και βογκούσε»

Rosie Huntington-Whisley: Έγκυος κάνει μια ωδή στο μπεζ