in

Το μήνυμα στήριξης της Μπέττυς Μαγγίρα στην Ιωάννα Τούνη: «Να μην μασάει καθόλου, είναι ένα κορίτσι αυθεντικό»

Αρνητικά σχόλια δέχτηκε η διάσημη επιχειρηματίας και influencer, μόλις τρεις μέρες μετά το θάνατο της μητέρας της

Μέσα από την εκπομπή της, «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;», το πρωί της Πέμπτης 28/4, η Μπέττυ Μαγγίρα τοποθετήθηκε για το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο Instagram το βράδυ της Τετάρτης 27/4, στο οποίο τη βλέπουμε να ξεσπά σε κλάματα για τον θάνατο της μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 19/4.

H διάσημη influencer και επιχειρηματίας, η οποία -όπως είναι λογικό- περνάει πολύ δύσκολες ώρες, αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά την δημόσια εμφάνισή της στον Επιτάφιο (τη Μ. Παρασκευή 22/4), στη Ναύπακτο, όπου -σύμφωνα με την ίδια- την φωτογράφισαν μόνο και μόνο για να την κράξουν. Στο βίντεο που ανάρτησε, τόνισε, μεταξύ άλλων: «Έχω το δικαίωμα ακόμα και σε πένθος να βγω και να πάω όπου θέλω» και καλά τα είπε!

Από την πλευρά της, η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να στηρίξει, με τον τρόπο της, στην Ιωάννα Τούνη, λέγοντας σήμερα, Πέμπτη 28/4, στον αέρα της εκπομπής της: «Είναι ένα κορίτσι που η αλήθεια είναι ότι βάλλεται πάρα πολύ. Εγώ θα της πω, να μη μασάει καθόλου, γιατί είναι ένα κορίτσι αυθεντικό. Επειδή γενικότερα τραβάει πάρα πολύ τα βλέμματα, έχει φάει τέτοιον πόλεμο».

Διαφήμιση

Όσον αφορά τους επικριτές της όμορφης Influencer και επιχειρηματία, η 47χρονη παρουσιάστρια σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουν ζωή αυτοί οι άνθρωποι και ασχολούνται δυστυχώς με τις ζωές των άλλων. Να κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του, όχι τον δίπλα και τον απέναντι».

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Καλλιόπη Αθανασιάδη: Το ΦΡΙΚΤΟ τροχαίο και η πετυχημένη καριέρα στον Ευαγγελισμό

Άκης Πετρετζίκης: Βόλτα με τον γιο του και την εγκυμονούσα σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ -Δες την τρυφερή φωτογραφία