in

Άγγελος Λάτσιος: Έγινε 19 και ακόμα δεν πάει για σπουδές. Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος

Γενέθλια σήμερα για τον Άγγελο Λάτσιο ο οποίος έκλεισε τα 19 και το μόνο που κάνει είναι να πίνει ποτάκια και να βγαίνει με το αμόρε και τους φίλους του!

Ο Άγγελος Λάτσιος ετοιμαζόταν να φύγει για σπουδές στην Αγγλία όμως το ανέβαλαν πέρυσι εξαιτίας του κορωνοϊό ενώ φέτος πάλι αναβλήθηκαν οι σπουδές του γιατί ο ίδιος δεν ήθελε να πάει! Ακάπησε!

Διαφήμιση

Μία ο Γιάννης (πες τον Άγγελο) δεν μπορεί μία ο…κ@λος του πονεί λέει ο θυμόσοφος λαός και η Ελένη Μενεγάκη γίνεται έξαλλη!

Προφανώς και θα ήθελε τα παιδιά της να σπουδάσουν κάτι που δεν κατάφερε να κάνει η ίδια, άσχετα αν η ζωή τα έφερε όλα βολικά!

Την ίδια άποψη έχει και ο πατέρας του Αγγελου, Γιάννης Λάτσιος πού πιέζει επίσης προς την κατεύθυνση των σπουδών αφού δεν θέλουν το παιδί να έχει την συμπεριφορά ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου!

Βέβαια ο Άγγελος Λάτσιος έχει όλη τη δυνατότητα να εξελίξει κάποια ενδιαφέροντα που έχει να τα μετουσίωσει στη συνέχεια σε σπουδές!

Καλά κάνει, ας βγει , ας διασκεδάσει, ας ξενυχτήσει ας κατασταλάξει κάπου τι θα ήθελε να κάνει και στη συνέχεια μπορεί να πάει για σπουδές όπότε θέλει!

Δεν είναι όλοι άλλωστε για δικηγόροι και γιατροί

Χρόνια πολλά και περιμένουμε τα βραδινά stories με τις μεταμεσονύκτιες κρεπάλες. Πολύ like

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Viral VIDEO: Στη ΜΕΘ του Σωτηρία την επομένη των 105 νεκρών. Δες το ρε ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕ αν αντέχεις

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Καψούρα με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. 2 σουίτες της έκλεισε για να..