in

Σοφία Βόσσου: «Δεν θα κάνω babysitting στα εγγόνια μου, θα πληρώνω γυναίκα να τα κρατάει, έχω τις δουλειές μου εγώ»

Σοφία Βόσσου: Τι είπε η τραγουδίστρια για το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά

Η Σοφία Βόσσου παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στην κόρη της, Ερασμία Μάνου, ενώ έκανε λόγο και για τον γαμπρό της, Βασίλη Δημάκη. Η τραγουδίστρια μάλιστα αποκάλυψε το αν θα ήθελε να γίνει γιαγιά, ενώ εξήγησε το αν θα μπορούσε να φροντίζει τα εγγόνια της. ‘

Διαφήμιση

Σοφία Βόσσου: «Δεν θα κάνω babysitting στα εγγόνια μου, θα πληρώνω γυναίκα να τα κρατάει, έχω τις δουλειές μου εγώ»

Η συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Βόσσου

Το ότι η κόρη ακολούθησε τα βήματα σας και μάλιστα έχει επικροτηθεί πολύ θετικά και από τους συναδέλφους τους δικούς μου αλλά και από τους δικούς σας φαντάζομαι σας κάνει να καμαρώνετε;

Ε, βέβαια με κάνει να καμαρώνω παρότι και αυτό το παιδί είναι αντισυστημικό τελείως. Πήρε απ’ τη μάνα της. Είναι καλλιτεχνάκι γεννημένο το παιδί και έχει πολλά ταλέντα και βαδίζει στο δικό της δρόμο. Δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομά μου για να κάνει κάτι στο χώρο, πορεύεται μόνη της και την τιμά αυτό.

Θα θέλατε σύντομα να γίνετε γιαγιά;

Δεν υπάρχει η λέξη γιαγιά ούτε η λέξη εγγονάκια Θα είμαι η ξαδέρφη των παιδιών… (γέλια). Το έχω ξεκαθαρίσει και στον μέλλοντα γαμπρό μου, την λέξη γιαγιά την ξεχνάτε! Ούτε θα κάνω babysitting τους είπα. Θα πληρώνω γυναίκα να σας τα κρατάει έχω τις δουλειές μου εγώ… Τους το ξεκαθάρισα και στους δύο… Κάναμε πολλά γέλια!

Μιλάτε με τον γαμπρό σας; Πρόσφατα έπεσαν τα φώτα πάνω σας επειδή η κόρη σας αρραβωνιάστηκε τον Βασίλη Δημάκη που εκτίει την ποινή του ακόμη στη φυλακή…

Να ξεκαθαρίσω κάτι. Πάντα αφήνω την Ερασμία να κάνει ό,τι θέλει. Φυσικά και μιλάω με τον γαμπρό μου. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του κόσμου για τον αρραβώνα της. Θεωρώ ότι είναι άλλη μια ανθρωποφαγία. Δεν διανοούμαι να λεγόμαστε χριστιανοί, να κάνουμε νηστείες και να δαχτυλοδείχνουμε έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή για το οτιδήποτε. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή, όσο κι αν έχουν κάνει τα λάθη τους και τα παραπτώματά τους, εκτίουν την ποινή τους γι’ αυτό που έκαναν.

Θα μπορούσε αυτό που έκαναν αυτοί οι άνθρωποι να έχει συμβεί και σε μας σε μια στιγμή αδυναμίας. Είμαι πάρα πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου και έχω να αντιμετωπίσω ένα παιδί που μέσα σε όλη αυτή τη διάρκεια, δεν ανακατεύτηκε με τίποτα κακό μέσα στη φυλακή, προόδευσε, σπούδασε, πήρε τα πτυχία του και αυτή τη στιγμή είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και περιμένει να βγει.

Πήγα και έκανα τον αρραβώνα των παιδιών μέσα στη φυλακή. Μίλησα με τον ίδιο αρκετά, έχει μια συγκλονιστική ιστορία από πίσω του, φαντάσου ότι στα 17 του χρόνια του βίασαν την αδερφή και ξεκινάει όλη η ιστορία από εκεί. Δεν είναι εύκολο να μην σε πάρει η μπάλα. Ο Βασίλης τελειώνει την ποινή του σε έναν χρόνο, θα βγει και εύχομαι να φτιάξουν τη ζωή τους τα παιδιά όπως θέλουν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μάργκοτ Ρόμπι: Τώρα που έκλεισε το Instagram της το αρχείο του Koolnews είναι αυτό που χρειαζεσαι

Αλίνα Μπόικο: Ξέρει πόρτες πλακωτό και φεύγα και σου πιάνει εύκολα τη μάνα. Πάιζει ταβλι με μαγιό και χάνεις σβηστά