Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Μαρ 12, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα μοιράζουμε όλα στα social media»
Showbiz

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα μοιράζουμε όλα στα social media»

Kool Team
Last updated: 5 Σεπτεμβρίου, 2024 11:50 πμ
Kool Team
Published: 5 Σεπτεμβρίου, 2024
Share
SHARE

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, γνωστός ηθοποιός με πολυετή παρουσία στο ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με τα social media, εκφράζοντας τις ενστάσεις του για τη χρήση τους. Σε μια εποχή όπου οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας, ο Χρυσοστόμου θέλησε να μοιραστεί τη δική του, πιο κριτική ματιά.

«Χρησιμοποιώ το Instagram μόνο για επαγγελματικούς λόγους»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τους παρουσιαστές Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά, ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε ότι αν και διαθέτει λογαριασμό στο Instagram, τον χρησιμοποιεί αποκλειστικά για επαγγελματικούς σκοπούς. «Συγνώμη, δεν θέλω να κρίνω κάποιον που το κάνει, αλλά θέλω να πω κάτι που δεν έχω καταλάβει. Δεν κρίνω κανέναν, προς Θεού, γιατί πέφτουν και μας τρώνε μετά γιατί “ο Χρυσοστόμου είπε αυτό”», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναδεικνύοντας μια διαφορετική προσέγγιση στη χρήση των κοινωνικών δικτύων.

Η περίοδος της πανδημίας και τα social media

Στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, πολλοί ήταν αυτοί που μοιράζονταν στιγμές από τη ζωή τους στα social media, ακόμη και από ταξίδια στο εξωτερικό. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξέφρασε την απορία του για την ανάγκη αυτή, λέγοντας: «Ειδικά στην περίοδο του κορονοϊού που έσκαγαν κάποια stories από το Ντουμπάι και σκεφτόμουν, “ρε παιδιά, τι με ενδιαφέρει εμένα ότι εσύ περνάς τέλεια και εγώ δεν έχω λεφτά να πάω;”».

Η κριτική του για την «προβολή» των προσωπικών στιγμών

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την «υπερβολική» χρήση των social media για την προβολή προσωπικών στιγμών, όπως τα ηλιοβασιλέματα. «Με μια ωραία φωτογραφία στο ηλιοβασίλεμα διαφωνώ, για παράδειγμα, γιατί με το που το βγάλεις φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα και το στείλεις, έχεις χάσει το ηλιοβασίλεμα! Αυτή είναι η γνώμη μου», σημείωσε, επισημαίνοντας την αντίφαση της προσπάθειας να αποτυπώσεις τη στιγμή αντί να τη ζήσεις πλήρως.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου δεν δίστασε να εκφράσει τις σκέψεις του για το πώς τα social media έχουν επηρεάσει την αντίληψη και τις συμπεριφορές των ανθρώπων. Με μια πιο αυθεντική και ειλικρινή προσέγγιση, επιδιώκει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να επανεξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Γιώργος Χρυσοστόμου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
10°C
Athens
broken clouds
12° _ 9°
77%
1 km/h
Πε
18 °C
Πα
16 °C
Σα
16 °C
Κυ
16 °C
Δε
15 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Ελληνικά Kamikaze Drones: Η απάντηση της «Ατζέντας 2030» στις προκλήσεις των σύγχρονων πολέμων

Kool Team
3 Min Read

«Φρένο» στην ακρίβεια του πολέμου: Έρχεται πλαφόν σε ράφια και αντλίες – Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη

Kool Team
3 Min Read

Eurovision 2026: Ο Ακύλας «σαρώνει» ως ήρωας videogame – Δείτε το ανατρεπτικό βιντεοκλίπ του “Ferto”

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: “Φωνάζει” το ρούχο ότι δεν φοράει εσώpoυχα – Viral Φωτογραφία

2 Min Read
Showbiz

Έμα Γουάτσον: Μια μαγική καριέρα, μία Selfie με μαγιό και μια προσωπική ζωή γεμάτη γοητεία

2 Min Read
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Με ζαρτιέρες και ψηλά τακούνια χορευει στον στύλο και αναστατώνει – Viral βίντεο

1 Min Read
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Αν και αυξάνονται οι ατέλειες μεγαλώνοντας έχω πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση

2 Min Read
Showbiz

Αλεξάντρα Νταντάριο: Πετάει τα ρούχα, μπαίνει για μπάνιο γυμvή και ένα δάχτυλο κόβει τη θέα

1 Min Read
Showbiz

Ελισάβετ Σπανού: «Η ομορφιά της γυναίκας είναι στις καμπύλες της» Η φωτογραφία στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης

2 Min Read
MedianewsShowbiz

Shopping Star: Η πιο Viral θεια που πέρασε ποτε και εκανε 60% τηλεθεαση. Τη θυμαστε; Εκλαψε κ η Βικυ Καγιά

1 Min Read
koolgirlsShowbizΓυναίκα

Camila Cabello: Το πιο φαντασμαγορικό μακιγιάζ για το 2022

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?