in

Φαίη Σκορδά: Μας έφτιαξε την διάθεση φορώντας το απόλυτο χρώμα της Άνοιξης

Η άνοιξη έχει μπει, αν και είναι δύσκολο να το καταλάβουμε λόγω του κρύου και του βροχερού καιρού. Η αλήθεια είναι παράλληλα πως τα παγκόσμια γεγονότα δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Μέσα, λοιπόν, σε όλη αυτή την τρέλα και την θλίψη το μόνο ίσως που μπορεί να μας φτιάξει την διάθεση είναι λίγο χρώμα.

Το απόλυτο style icon, η Φαίη Σκορδά, επιλέγει το πράσινο χρώμα για τις τελευταίες της εμφανίσεις, δημιουργώντας total green outfits.

Συγκεκριμένα, γιόρτασε την ημέρα της Γυναίκας, φορώντας ένα πράσινο ολόσωμο jumpsuit, μαζί με lime σακάκι και ασορτί βελουτέ γόβες. Η ζώνη στη μέση τονίζει τη φιγούρα της και δίνει σχήμα στο σύνολο.

Διαφήμιση

Λίγες μέρες νωρίτερα, η παρουσιάστρια επέλεξε μια πιο σέξι εμφάνιση, συνδυάζοντας ένα μίνι τοπ με τιράντες με ασορτί ψηλόμεση μίνι φούστα. Η Σκορδά κοιτάει σαγηνευτικά τον φακό, ενώ φοράει nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τέλος, για μια βόλτα στην εξοχή, η Φαίη προτίμησε ένα πράσινο φόρεμα-πουκάμισο, το οποίο δένει στη μέση για να προκαλέσει μια πιο σέξι εμφάνιση. Το σύνολο ολοκληρώνουν τα χακί μυτερά μποτάκια και μερικά ασημένια κολιέ.

Όσο για εσάς, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πιο απαλές αποχρώσεις του φασκόμηλου ήταν στη μόδα πέρυσι. Τώρα, καλό θα ήταν να προσθέσετε το λαδί ή το ηλεκτρικό πράσινο στην ντουλάπα σας.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Rihanna: Η Jada Smith αποθεώνει το σέξι στυλ εγκυμοσύνης της «βασίλισσας» της μουσικής

Βίκυ Κουλιανού: Δεν κρατιέται για το καλοκαίρι και το φωνάζει, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με μπικίνι