in

Gigi Hadid: Mε ολόσωμη, floral φόρμα, πήγε σε εστιατόριο της Γαλλίας και μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα

Στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού περπάτησε το 26χρονο μοντέλο

Αφού περπάτησε με αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, φορώντας ρούχα των οίκων Isabel Marant και Ludovic de Saint Sernin, το βράδυ της Πέμπτης 3/3 η Gigi Hadid πήγε για δείπνο στο διάσημο εστιατόριο της γαλλικής πρωτεύουσας «L’ Avenue» με την αδερφή της, Βella Hadid και τον σύντροφό αυτής, Marc Kalman.

Ντυμένη με μία ολόσωμη, εφαρμοστή, floral φόρμα, το 26χρονο μοντέλο επέδειξε τις άψογες αναλογίες της και μαγνήτισε τα βλέμματα πάνω της.

Διαφήμιση

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ασορτί με την ολόσωμη φόρμα μακρύ σακάκι. Λάμψη της χάριζαν τα ασημένια σκουλαρίκια-κρίκοι και οι αστραφτερές αλυσίδες στον λαιμό της.

Aποθέωσε τη θηλυκότητά της, επιλέγοντας ένα ζευγάρι μαύρες, κομψές γόβες.

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η διάσημη Αμερικανίδα, η οποία έχει μία κόρη ενός έτους, την Κhai, με τον τραγουδιστή Ζayn Malik, τόνισε το βλέμμα της με μία κίτρινη, φωτεινή σκιά και eyeliner. Το hair styling της ήταν απλό, τα ξανθά μαλλιά της έπεφταν ίσια και ανέμελα στην πλάτη της.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Gigi Hadid εμφανίστηκε στο σόου του οίκου Ludovic de Saint Sernin, στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, και «έκλεψε τις εντυπώσεις».

Περπάτησε με αέρα στην πασαρέλα, φορώντας ένα καφέ, oversized πουκάμισο και σουέντ μπότες. Το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς τόνους, ενώ την στιλάτη εμφάνισή της ολοκλήρωνε ένα κολιέ με χάντρες.

Από την άλλη, η αδερφή της, Bella Hadid, βγήκε στην πασαρέλα, χωρίς να αφήνει σχεδόν τίποτα στην φαντασία.

Xωρίς σουτιέν και φορώντας ένα μαύρο, διαφανές, maxi φόρεμα, το 25χρονο top model ανέδειξε το θεϊκό κορμί της.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kim Kardashian: Έτσι γιόρτασε την πρόσφατη ελευθερία της

Willow Smith: Εντυπωσίασε με νέο τεράστιο τατουάζ στο χέρι της