in

Anllela Sagra: Δαγκώνει το μήλο, τρώει το καρπούζι και προκαλεί. Πολλές οι καμπύλες πολύ και η τεστοστερόνη

Στον κόσμο του fitness modeling και το personal training, η Κολομβιανή Anllela Sagra δεν είναι απλά ένα γνωστό όνομα – είναι ένα φαινόμενο. Με πάνω από 21 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αυτή η personal trainer και fitness model δεν κάνει απλά μια διαφορά, αλλά αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε τη γυμναστική, σε έναν κλάδο που συχνά συνδέεται με την αυστηρότητα και την εξαντλητική προπόνηση.

Είναι γνωστή για τη διαρκή προσπάθειά της να εμπνεύσει τους ακόλουθούς της να σηκωθούν από τον καναπέ και να ξεκινήσουν μια πιο υγιεινή και ενεργή ζωή. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από φωτογραφίες της φορώντας μαγιό, στενά κολάν και κολλητά μπλουζάκια που αναδεικνύουν το εκπληκτικά καλοσχηματισμένο κορμί της.

Οι προπονήσεις της Sagra είναι εντυπωσιακές, αλλά η δύναμη που δείχνει είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Και παρά την αφοσίωση της στον αθλητισμό, η Sagra πάντα υπενθυμίζει στους ακόλουθούς της ότι είναι σημαντικό να θαυμάζουν και να αγαπούν τα σώματά τους.

Διαφήμιση

Όπως και να το κάνουμε ή Anllela Sagra αποτελεί πηγή εμπνεύσεως για εκατομμύρια άνθρωπους σε όλο τον κόσμο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έλσα Χοσκ – Ίδια ο Φασούλας δηλώνει: Άφησα το μπάσκετ για να κάνω modeling

Φωτογραφίες: Μοντέλα δείχνουν τα κάλλη τους – Το πιο καυτό μετρό είναι… της Νέας Υόρκης