in

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Γuμvή στο μπάνιο, κάθεται στη λεκάνη, μας το ζητάει επιτακτικά κ βγάζει selfie. Η ανατρεπτική φωτογραφία

εμιλι ραταικοφσκι

Έτσι όπως το πάει το τελευταίο διάστημα η Έμιλι Ραταϊκόφσκι θα μας αναγκάσει να της κάνουμε ξεχωριστή στήλη. Κι όχι μόνο εμείς στο koolnews. Κάθε ιστοσελίδα θα μπορεί να έχει μια στήλη «Έμιλι Ραταϊκόφσκι Γuμvή» και να την ενημερώνει με πολύ μεγάλη συχνότητα. Με μεγαλύτερη από όλα τα μοντέλα μαζί.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι πολλές οι φορές που την έχουμε δει σε γuμvές φωτογραφίσεις και με κόνσεπτ που δεν βγάζουν τρομερή λογική και μοιάζει λες και προσπαθεί να ανακτήσει κάποιο χαμένο έδαφος.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχει κάνει πολλά στην ζωή της. Για την ακρίβεια από όσα έχει κάνει το 20% ήταν πριν το 2013 όταν και πρωτοβγήκε και το υπόλοιπο 80% μετά από αυτό.

Διαφήμιση

Ο Ρόμπιν Θάικ και το Blurred Lines την σύστησαν για τα καλά στο ευρύ κοινό, έδειξαν τα τρομερά της σωματικά προσόντα και από τότε άρχισε η πορεία προς την κορυφή.

Ακολούθησαν αναρίθμητες φωτογραφίσεις, όλες τους με ελάχιστο ως καθόλου ύφασμα πάνω της, συμμετοχές σε ταινίες (Gone Girl, Entourage) και πολλά άλλα. Οπότε άνετα μπορεί να ειπωθεί ότι η Έμιλι τα έχει κάνει όλα.

Κι αφού τα έχει κάνει όλα καταλαβαίνετε πόσο μεγαλύτερη σημασία έχει η λέξη ανατρεπτική στον τίτλο.

Το περιοδικό GQ της Αμερικής ήταν το πρώτο που εξασφάλισε φωτογράφιση της. Η αντίστοιχη έκδοση της Βρετανίας ήταν όμως αυτή που άλλαξε λίγο τους κανόνες ως προς τα όσα μας έχει συνηθίσει η Έμιλι.

Εννοείται πως το απόλυτο γuμvό δεν θα μπορούσε να λείψει. Όμως αυτή τη φορά ήταν αριστοτεχνικά συγκεκαλυμμένο από την Έμιλι.

Καθισμένη σε μια λεκάνη, κρατάει στο χέρι το κινητό, φοράει δερμάτινες μπότες και επικεντρώνει στο κενό τα σαρκώδη και κατακόκκινα χείλη της.

Η ανατροπή έρχεται στις υπόλοιπες φωτογραφίες όπου είναι ντυμένη με ζιβάγκο και φορέματα, με το δερμάτινο να είναι έντονο και το μπoύστo της να είναι το ιδανικό «σβήσιμο» για ένα φαγητό ξαναζεσταμένο, αλλά ποτέ βαρετό!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κάιλι Τζένερ: Όταν έγινε 18 – ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ. Φωτογραφία πρώτα με το απολυτήριο και μετά με την καλτσοδέτα

Η Ζιζέλ oλόγuμvη και υγpή… Με μία μόνο δερμάτινη μπότα και wet look – Φωτογραφία