in ,

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ: Οι 5 Συνήθεις που μας ΓΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ!

Δεν είναι μόνο το κάπνισμα, η υπερβολική ποσότητα καφέ, και η πολύωρη έκθεση στον ήλιο που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση! Μάθε τα 5 απλά, καθημερινά πράγματα που κάνουμε και μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτερες:

1 Η έλλειψη ύπνου: Σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει καθημερινά να κοιμόμαστε 7-9 ώρες για να ξεκουράζεται ο οργανισμός και να αναπλάθονται τα κύτταρα. Μελέτες έδειξαν επίσης ότι ο λίγος ύπνος συνδέεται άμεσα με την υπέρταση, το διαβήτη, το επιπρόσθετο βάρος αλλά και τις ρυτίδες. Πέσε λοιπόν για ύπνο από νωρίς, για να μείνεις για πάντα νέα και λαμπερή!
2 Η δυνατή μουσική: Βγάλε τα ακουστικά από τα αυτιά σου και άκουσε καλά: Η απώλεια της ακοής είναι έως ένα βαθμό φυσιολογική όσο περνούν τα χρόνια. Ωστόσο, όταν φοράμε ακουστικά και βάζουμε τη μουσική στο τέρμα επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία χωρίς να το θέλουμε.
3 Η γυμναστική μόνο ως σανίδα σωτηρίας για να απαλλαγούμε από το περιττό λίπος: Η γυμναστική δεν είναι μόνο ένας τρόπος να χάσεις κιλά, αλλά και μια φυσική λύση για να δείχνεις νεότερη και να επιβραδύνεις την πρόωρη γήρανση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μελέτες έχουν δείξει ότι τα άτομα που γυμνάζονται συστηματικά ζουν πολύ περισσότερο!
4 Η έλλειψη σeξ: Το συχνό σeξ μπορεί να μας κάνει να μοιάζουμε έως και 12 χρόνια νεότεροι, αφού βελτιώνει τη φυσική μας κατάσταση αλλά και την ψυχολογία μας! Μάλιστα, μελέτες δείχνουν ότι τα άτομα που έχουν ενεργή σeξουαλική ζωή έχουν δυνατότερο ανοσοποιητικό και αντιμετωπίζουν μικρότερο κίνδυνο καρδιοπάθειας και καρκίνoυ.

5 Τα πολλά γλυκά: Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης δεν συνδέεται μόνο με τα παραπανήσια κιλά αλλά και με την πρόωρη εμφάνιση ρυτίδων, υποστηρίζουν οι δερματολόγοι! Αυτό οφείλεται σε μια φυσική διαδικασία που ονομάζεται γλυκοζυλίωση. Κατά τη συγκεκριμένη διαδικασία , η ζάχαρη που βρίσκεται στο αίμα ενώνεται με πρωτεΐνες κι έτσι σχηματίζονται βλαβερά μόρια που καταστρέφουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος!

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Black Friday

Black Friday: νούμερα και δεδομένα

Σοκαριστικό βίντεο 8 νεαροί ΞΕΓΥMNΩΣAN και κακοποίησαν ΣEΞOYAΛlKA νεαρή κοπέλα!

Σοκαριστικό βίντεο: 8 νεαροί ΞΕΓΥMNΩΣAN και κακοποίησαν ΣEΞOYAΛlKA νεαρή κοπέλα!