in

Η φωτογραφία που κατέβασε η Μαντόνα: ΕΔΕΙΞΕ το θάμνο της

Τώρα τελευταία έχουμε αρχίσει και ανησυχούμε για την πνευματική υγεία της Μαντόνα, η οποία έχει αντιληφθεί ότι ο καιρός που ήταν στην κορυφή έχει περάσει ανεπιστρεπτί και προσπαθεί να γαντζωθεί από κάπου, καταφεύγοντας σε συμπεριφορές που την αποκαθηλώνουν ευκολότερα.

Η 64αρα πλέον «Μad» θέλησε λίγο να μας υπενθυμίσει ότι κάποτε υπήρξε μια άκρως καυτή και προκλητική γυναίκα που μας πρόσφερε το γυμνό της σώμα σε κάθε όψη, ανεβάζοντας στο Instagram φωτογραφία με τα οπίσθια της , την οποία κατέβασε άρον άρον. Και υπήρχε λόγος. Γιατί αυτό που πραγματικά ήθελε ήταν να προκαλέσει με τη μασχάλη της.

Πώς; Μα, με τον θάμνο που αναπτύσσεται εκεί, τον οποίο μας επέδειξε με περίσσια υπερηφάνια.

Διαφήμιση

Φορώντας μόνο το μαύρο της σουτιέν και ένα παπιγιόν στο λαιμό, η Μαντόνα σήκωσε το χέρι της και είδαμε τι καλλιεργεί στη μασχάλη της. Και όπως είναι αντιληπτό η ίδια δεν δείχνει να ενοχλείται ιδιαίτερα και μαζί με τη σέξι πλευρά της μας δείχνει και την πιο χύμα και απομυθοποιημένη της εικόνα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Συγκλονιστικές στιγμές στη Τουρκία: Έτρωγαν έντομα και χώμα οι 3 που βγήκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια μετά από 296 ώρες

Κωνσταντίνα Πανταζή: ΧΑΜΟΣ. Τι έκανε ο ΛΕ-ΠΑ όταν η άλλαξε επίθετο η Κόνι Μεταξά;