in

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τα συναισθήματα για το GNTM που «αφήνει» και το Asia Express που έρχεται

«Το GNTM ήταν εμπειρία, δεν είναι απώλεια που δεν θα είμαι» τονίζει η δημοφιλής Creative Director

Την Ζενεβιέβ Μαζαρί «τσάκωσε» η κάμερα του «Ηappy Day», με την πρώην casting director του «Greece’s Next Top Model» να μιλά για το νέο, ταξιδιωτικό παιχνίδι του STAR «Αsia Express», στο οποίο θα αναλάβει το ρόλο της εξερευνήτριας και συμπαρουσιάστριας, στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, και για το οποίο θα χρειαστεί να λείψει από την Ελλάδα και την οικογένειά της για 40 ημέρες.

«Τα παιδιά δεν έχουν πει κάτι συγκεκριμένο που φεύγω. Η Ροζαλία απλά περιμένει το επόμενο ταξίδι, που ξέρει ότι θα έρθει μαζί μας. Έτσι δέχτηκε» δήλωσε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί και πρόσθεσε: «Το Asia Express και ο ρόλος που έχω, είναι πολύ κοντά σε μένα».

Για το ενδεχόμενο την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να συμμετάσχει σε μία μία εκπομπή μόδας, δήλωσε: «Φυσικά, είμαι στο STAR τώρα και πάντα ανοιχτή σε προτάσεις.

Διαφήμιση

Ερωτηθείσα αν θα της λείψει το Greece’s Next Top Model, στον επόμενο κύκλο του οποίου δεν θα είναι παρούσα, δήλωσε: «Με ρωτάτε συνέχεια για απώλειες και λύπη. Η ζωή είναι ωραία γιατί αλλάζεις, βλέπεις καινούργια πράγματα και έχεις καινούργιες εμπειρίες. Δε έχασα κάτι, έχω κερδίσει μία εμπειρία. Tο GNTM για εμένα ήταν μια εμπειρία απίστευτη. Τέσσερις σεζόν με συγκλονιστικούς ανθρώπους που περάσαμε πάρα πολύ ωραία και τώρα πάμε για άλλα».

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

ΕΥΒΟΙΑ: Φούρνος στη Χαλκίδα πουλάει ψωμί 4,5 ευρώ το κιλό.

Μανουλομάνουλο: Τα πέταξε όλα σε Viral Βίντεο η Χάιντι Κλουμ για τη γιορτή της μητέρας και διέλυσε το Instagram