in

Γεωργία Μπίκα: Τα συναισθήματα και οι σκέψεις μετά την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή του 27χρονου

Η 24χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 2022

Όλη την Ελλάδα είχε σοκάρει η υπόθεση βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 2022. Η Γεωργία Μπίκα κατήγγειλε ότι πήγε στο πάρτι που γινόταν στο εν λόγω ξενοδοχείο και βρέθηκε σε μία από τις σουίτες, ούσα ζαλισμένη και χωρίς να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται πλήρως τι συμβαίνει γύρω της. Τότε -όπως υποστηρίζει- είδε να βρίσκονται από πάνω της άνδρες, που ήταν κι εκείνοι στο πάρτι…Ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Η υπόθεση ερευνάται από τις δικαστικές αρχές από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Γεωργίας Μπίκα έδειξαν πως το μοιραίο βράδυ ήταν «καθαρή» από ναρκωτικές ουσίες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 13/5, υπήρξε μία τεράστια ανατροπή. Η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του μοναδικού κατηγορούμενου, μετά την μελέτη του σχετικού φακέλου. Πρόκειται για έναν 27χρονο, γιο ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας.

Διαφήμιση

Το βράδυ της Δευτέρας 16/5, η Γεωργία Μπίκα θέλησε να τοποθετηθεί για αυτή την εισαγγελική πρόταση υπέρ του 27χρονου με ένα μακροσκελές κείμενο στα Instagram Stories της. Σε αυτό, εκφράζει τη λύπη και την απογοήτευσή της για την εξέλιξη και ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξή του.

«Έπειτα από μια πρόταση εισαγγελέως, όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου, δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια “βρωμιά” της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω, γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια! Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας» έγραψε η 24χρονη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Δανάη Παππά. Εκπλήρωσε το τάμα της στον Άη Γιάννη το Ρώσο. Γιατί περπάτησε 20 χιλιόμετρα στην Εύβοια;

Miley Cyrus: Όταν τα πέταγε όλα και προκαλούσε πανικό. Μαζί και η φωτογραφία που διέλυσε το Instagram