in

GNTM: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου χόρεψε αισθησιακά με τις φίλες, τρίφτηκαν και έφεραν ταραχές

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν το μεγάλο φαβορί στο φετινό κύκλο του Next Top Model Ελλάδας και δικαίωσε τις προσδοκίες αφού κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο και φυσικά το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ συν το συμβόλαιο συν τα δώρα.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου μέσα από το Instagram τόλμησε μερικές πολύ αισθησιακές και προκλητικές φωτογραφίες τις οποίες το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αφαίρεσε.

Κάποιες φωτογραφίες ήταν απλά πολύ προκλητικές ενώ κάποιες άλλες πήραν τον χαρακτηρισμό από το instagram ότι ήταν προς άγραν υποψηφίων πελατών.

Διαφήμιση

Ναι αυτό που καταλάβατε!

Έτσι λοιπόν το τελευταίο διάστημα η Κυβέλη έχει ελαττώσει αυτού του είδους τις φωτογραφίες όμως δημοσιεύει stories. Έτσι κι αλλιώς 24 ώρες ζωή έχουν αυτά να τα κατεβάσει το instagram και λίγο νωρίτερα να το κάνει, δεν χάθηκε και κάτι.

Για να μη χαθεί όμως εμείς δημοσιεύουμε το τελευταίο της Story όπου μαζί με τις φίλες έχει βγει για διασκέδαση. Τα κορίτσια φορούν σέξι ρούχα και λικνίζονται αισθησιακά στους ρυθμούς της μουσικής

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Υπόθεση γάτα στην Αιδηψό: Συνελήφθη ο δράστης.Έχει σκύλο αλλά ελέγχεται για σκυλομαχίες

Ελεονώρα Μελέτη: Δίκασε το δίποδο που πέταξε το γατάκι στη θάλασσα στην Αιδηψό και έγινε Viral