in

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Όταν ΚΟΠΙΑΡΕ τη Τζένιφερ Λόπεζ στο εξώφυλλο του νέου της δίσκου

Την αντιγραφή πολλοί αγάπησαν, τον δεύτερο και… καταϊδρωμένο κανείς και σε μία αναδρομή στο παρελθόν ψάξαμε στο αρχείο μας και βρήκαμε σημαντικά κοπιαρίσματα με πιο χαρακτηριστικό και νικήτρια την Ειρήνη Παπαδοπούλου εδώ.

Πάμε πίσω στο 2015 όταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου έβγαλε το νέο της δίσκο με τίτλο «Υπερβολές». Μόλις τον είδαμε μας έκανε να πιστέψουμε πως ετοιμάζεται να μας τραγουδήσει Let’s get loud αφού ήταν ίδιος με έναν αντίστοιχο τηε Jennifer Lopez

Διαφήμιση

Για να είμαστε εντελώς ειλικρινείς μάλιστα, μιλάμε για το απόλυτο … copy – paste του εξωφύλλου του δίσκου «On the 6» της Τζένιφερ Λόπεζ που κυκλοφόρησε το 1999 και εκτόξευσε την καριέρα της Λατίνας στα ύψη.

Όπως θα παρατηρήσετε, η Ειρήνη είναι ντυμένη, βαμμένη, χτενισμένη και στημένη ακριβώς όπως η Τζένιφερ, με τη μόνη διαφορά ότι είπε να «πρωτοπορήσει» με 16 χρόνια καθυστέρηση!

Το εξωφρενικό δε, είναι ότι ακόμα και για τον τίτλο του δίσκου και το όνομα της τραγουδίστριας στο εξώφυλλο χρησιμοποιήθηκε η ίδια γραμματοσειρά.

Αυτό που μας κάνει εντύπωση βέβαια είναι το με ποιο σκεπτικό οι συνεργάτες της τραγουδίστριας αποφάσισαν να την εκθέσουν κατά αυτόν τον τρόπο, καθώς ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αντιγραφή, καθώς επέλεξαν να βασιστούν σε concept δίσκου που έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Τέτοια έλλειψη έμπνευσης πια;

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

ΣΥΖΗΤΗΣΗ: Οι 13 «αποκαλύψεις» των γυναικών στις φίλες τους σχετικά με τις επιδόσεις σου… Τα λένε όλα

Μόνικα Λεβίνσκι: 1.000.000 δολάρια για το φόρεμα με τον λεκέ του Μπιλ Κλίντον. Τι έγινε τελικά με την Ανήθικη πρόταση