in

Κατερίνα Λιόλιου: Με ορθάνοιχτα πόδια το Κατερινάκι ζορίζεται και πpοκαλεί θολούρα. Viral φωτογραφία

Κατερίνα Λιόλιου


Θολούρα προκαλεί η Κατερίνα Λιόλιου με τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram και έχει τα πόδια ορθάνοιχτα στις180°!

Η Κατερίνα Λιόλιου μόλις κυκλοφόρησε το νέο της video clip για το τραγούδι το Κατερινάκι και είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που τελείωσε και αυτή η υποχρέωση, μαζί με τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα!

Έκανε πάνω από 35 εμφανίσεις, όργωσε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και μόνο για λίγες μέρες χρειάστηκε να ξεκουράσει τις φωνητικές της χορδές στα τέλη του Αυγούστου.

Διαφήμιση

Δεν άφησε νομό για νομό που δεν επισκέφθηκε για να τραγουδήσει και το καλοκαίρι της το πέρασε να ταξιδεύει με αυτοκίνητο, πλοίο και αεροπλάνο και φυσικά πάνω στο Stage να τραγουδάει!

Η Κατερίνα Λιόλιου για τις ανάγκες της τελευταίας φωτογράφησης φόρεσε ένα θεόστενο τοπάκι το οποίο δείχνει να της ζορίζει αρκετά το στήθoς.

Το στήθoς καλύπτεται κυριολεκτικά από μία λεπτή λωρίδα υφάσματος αλλά ως γνωστόν μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος!

Όσο η Κατερίνα Λιόλιου ζορίζεται τόσο αναδεικνύονται οι καμπύλες της με ακόμα πιο εμφατικό τρόπο, και τόσο περισσότερη θολούρα πpοκαλεί σε εμάς αφού η φωτογραφία με ανοιχτά τα πόδια δεν θα πρέπει να άφησε ούτε το φωτογράφο χωρίς να τρέμει!

Δεν εξηγείται αλλιώς το τρέμουλο και η θολούρα. Δεν είναι εσκεμμένα θολή η πιξελαρισμένη, ούτε έχει κάποιο φίλτρο η παραμόρφωση. Τα δυνατά του έβαλε ο φωτογράφος αλλά πόσο να αντέξει ο άνθρωπος

Κατερίνα Λιόλιου

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Χαλκίδα: Ελίνα Παπίλα Γιώργος Καρτελιάς. Δύο Ξένοι στην ίδια πόλη. Ούτε καλημέρα εδώ και μήνες