in

Φαίη Σκορδά: Το τρυφερό δώρο του γιου της για την Γιορτή της Μητέρας

Δες το Instagram Story της όμορφης παρουσιάστριας

Αναμφίβολα η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις εντυπωσιακές και επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz. Πάνω από όλα, όμως, είναι μαμά! Από τον γάμο της με τον συμπαρουσιαστή της στο «Πρωινό» και πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, έχει αποκτήσει δύο γιους, τον 11χρονο Γιάννη και τον 8χρονο Δημήτρη.

Καθώς την Κυριακή 8 Μαΐου είναι η Γιορτή της Μητέρας, στα σχολεία σήμερα πολλές δασκάλες έφτιαξαν με τους μαθητές δωράκια, ώστε ο καθένας να δώσει το δικό του στη μανούλα του. Έτσι, λοιπόν, συνέβη και με έναν από τους δύο γιους της Φαίης Σκορδά, πράγμα που γνωστοποίησε η ίδια το απόγευμα της Παρασκευής 6/5, μέσω ενός Instagram Story.

Όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω στιγμιότυπο, ο Γιάννης ή ο Δημήτρης έφτιαξε για την μητέρα του μία κόκκινη κάρτα, σε σχήμα καρδιάς, πάνω στην οποία έγραψε: «Μαμά σε αγαπώ, γιατί με αγαπάς». Μία φράση μικρή, αλλά τόσο ουσιαστική και γλυκιά για κάθε μαμά που θα την ακούσει από το παιδάκι της. Όπως καταλαβαίνεις, η Φαίη Σκορδά, συγκινημένη από την κίνηση του γιου της, αποφάσισε να φωτογραφίσει το γλυκό δωράκι του και να το «μοιραστεί» με το διαδικτυακούς της φίλους.

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ο Μεγάλος Τελικός έφτασε! – Δώδεκα φιναλίστ, ένας νικητής και 50.000 ευρώ

Αναστασία Γιούσεφ: Φόρεσε το τολμηρό, μαύρο κορμάκι της και «τάραξε» το Instagram