in

Κλαούντια Ρομάνι: Με ανύπαρκτο στpιvγκάκι κάθεται πάνω στη μπάλα και σου θυμίζει οτι τα play off ξεκινούν

Έχει όλα εκείνα που θα σε κάνουν να μην ξεκολλήσεις τα μάτια σου από επάνω της. Η Claudia Romani διαθέτει ένα άψογο παρουσιαστικό και έχει κάθε λόγο να χαίρεται. Η 3 ιταλίδα λατρεύει το ποδόσφαιρο, ενώ ξεκίνησε την καριέρα της ποζάροντας στις κερκίδες των γηπέδων. Ακολούθησαν εξώφυλλα, αισθησιακές φωτογραφίσεις και τολμηρές πόζες παρέα πάντα με την μπάλα της.

Η Claudia έχει ανάψει «φωτιές» και στους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους, αφού Πριν από χρόνια έδωσε το «παρών» σε αγώνα του Παναθηναϊκού και όπως ήταν λογικό τα βλέμματα των φιλάθλων πέσανε πάνω της.

«Το να τρέχω στο γήπεδο με όλους αυτούς τους άνδρες τριγύρω και να αποφασίζω εγώ είναι μία ευκαιρία στην οποία δεν μπορώ να αντισταθώ» έχει δηλώσει.

Διαφήμιση

Η Claudia φαίνεται να είναι η ιδανική γυναίκα για κάθε άνδρα. Και αν φοβάσαι πως θα σε εγκαταλείψει στο κρεβάτι, δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ μόνο στον καναπέ να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου ομάδα.

Τώρα που τα play off ξεκινούν από αυτό το Σαββατοκύριακο η Κλαούντια Ρομάνι είναι εδώ για να σου θυμίσει την υποχρέωσή σου για μπάλα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Γκουίνεθ Πάλτροου: Το πίνει και δε μας δίνει: Όλο το Market Pass κοστίζει το Smoothie που πίνει το πρωι

Φωτογραφία: Η Μαρία Κορινθίου με “3 ΓΑΜA” σε στέλνει για υπογλώσσια! Με μίνι και σηκωμένο πόδι σε μια φωτογραφία femme fatale