in

Φωτογραφία: Η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου τα πέταξε στην παραλία. ΧΩΡΙΣ ΣOYTIEΝ με μονοκίνι γκρεμίζει το instagram


21 ετών είναι η Μαρία Βοσκόπουλου η κόρη του αείμνηστου του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου

Λίγες ημέρες πριν ανήμερα της Παναγίας και είχε γιορτή και γενέθλια και με αφορμή τη διπλή αυτή γιορτή η μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το πόσο πολύ την καμαρώνει! Και αυτή αλλά και ο πατέρας της από εκεί ψηλά!

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα έγραψε:

21 χρόνια πριν ανήμερα της Παναγίας ήρθες στην ζωή μας κ μας γεμίσες με την μεγαλύτερη χαρά. Το παιδι της Παναγιάς ελεγε ο μπαμπας σου… Σημερα σε καμαρώνουμε γιατί είσαι ένα υπεροχο πλάσμα γεμάτο καλοσύνη κ αγάπη. Απο τα βάθη της ψυχής μας, Χιλιοχρονη κ Ευλογημένη καρδιά μας. Σαγαπαμε πολύ. Εγω από εδώ. Ο μπαμπάς από Εκει….

Σήμερα η Μαρία Βοσκόπουλου δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι ξαπλωμένη στην παραλία χωρίς να φοράει το πάνω μέρος του μαγιό διαβάζει το βιβλίο της και επιζητά ακόμα λίγο καλοκαίρι.

Η φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο συγκέντρωσε και like και αρκετά σχόλια ,από διαδικτυακούς φίλους ,ακόλουθους και γνωστούς!

Δες τη φωτογραφία

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Survivor Ελλάδας: Η πρώην του Κατσούλη Χριστίνα Κεφάλα τα ΦΟΥΣΚΩΣΕ και Βγάζουν μάτι. Φωτογραφία

Viral Βίντεο: Επική αντίδραση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ΤΟΥΒΛΟ του Θανάση. Τρελό γέλιο