in

Ντούα Λίπα: Ζαλίζει – Η φωτογραφία στο μπαλκόνι με αβυσσαλέο ντεκoλτέ, χωρίς σouτιέν και τα Γαλλικά φιλία έριξαν το Instagram


Με ένα μαύρο maxi φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκoλτέ και χωρίς σouτιέν, η Dua Lipa έστειλε Γαλλικά φιλιά στους followers από το Παρίσι και διέλυσε το Instagram!

Η Βρετανοαλβανίδα Ντού Λίπα σταμάτησε για λίγο και παγκόσμια περιοδεία της τον Αύγουστο, για διακοπές και θα συνεχίσει περίπου από τα μέσα Σεπτέμβρη με την Λατινική Αμερική!

Αυτό το διάστημα ξεκουράστηκε, έκανε μπάνια, συνάντησε φίλους, διασκέδασε, γιόρτασε τα γενέθλιά της και είχε στιγμές με την οικογένεια! Παράλληλα έκανε και αρκετά ταξίδια ενώ πέρασε μεγάλο διάστημα στην Ευρώπη!

Διαφήμιση

Από τη Μεγάλη Βρετανία η Dua Lipa ετοιμάζει το δικό της brand και είναι σχεδόν όλα έτοιμα για να τα λανσάρει στην αγορά! Η αρχή θα γίνει με αντικείμενα ομορφιάς, διακόσμησης και σπιτιού ενώ στη συνέχεια με βάση τις κλάσεις από το εμπορικό σήμα που έχει κατοχύρωσει, έχει βλέψεις για αρκετά ακόμα πράγματα!

Η Dua Lipa δημοσίευσε αυτό το σετ των φωτογραφιών σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το Παρίσι και δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της, για τη νέα επαγγελματική χρόνια που ξεκινάει για όλους μας το Σεπτέμβρη!

Δείτε τις φωτογραφίες και την Dua Lipa στο μπαλκόνι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Ελεονώρα μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ δήλωση όταν γύρναγε την ΤΣΟNΤΑ. Αν ήταν να πάω με γέρο θα πήγαινα με…

Ανέκδοτο: Ο Ασθενής με πολλά νεύρα και ο Γιατρός …! Τρελό γέλιο