in

Θέμης Αδαμαντίδης: Ερωτευμένος ο τραγουδιστής! Ποια είναι η νέα του σύντροφος;

Δες φωτογραφίες

Ερωτευμένος είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο φακός του «Πρωινού» τον εντόπισε έξω από τη δισκογραφική εταιρεία Heaven, λίγο πριν υπογράψει τη νέα του συνεργασία, με την σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, με την οποία διατηρούν δεσμό εδώ και έναν χρόνο.

Βαρβάρα Κίρκη

Όπως ανέφερε το πρωί της Πέμπτης 12/5 ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή των Φαίη Σκορδά-Γιώργου Λιάγκα, η Βαρβάρα Κίρκη έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ενώ το τελευταίο διάστημα εργάζεται στην τηλεόραση.

Βαρβάρα Κίρκη

«Αυτή η δουλειά, που κάνω, είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι» ανέφερε ο δημοφιλής τραγουδιστής στον Γρηγόρη Μπάκα και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου».

Διαφήμιση

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παντρευτεί την αγαπημένη του, Βαρβάρα Κίρκη, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν λέμε ποτέ».

Σημειώνεται πως ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει κάνει έναν γάμο, το 1986. Αν και με αυτή τη γυναίκα βρίσκονται σε διάσταση από το 1998, δεν έχουν ακόμη πάρει επίσημα διαζύγιο.

Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το «Πρωινό»:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Χριστίνα Παππά: Η ατυχία πριν τα γυρίσματα του Asia Express – Δεν έφυγε για Καμπότζη

Τόνια Σωτηροπούλου: Σε κήπο κάνει γιόγκα και κολάζει με τις καμπύλες της