in

Άννα Βίσση: Η σχέση με τον Νίκο Καρβέλα, τα εγγόνια της που της λείπουν και το επερχόμενο ταξίδι στην Αμερική

«Χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση» τονίζει η διάσημη τραγουδίστρια

Μπορεί ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση να έχουν χωρίσει ως ζευγάρι εδώ και 30 χρόνια, αλλά η σχέση τους ως άνθρωποι αντέχει στο χρόνο, είναι βαθιά και ουσιαστική. Άλλωστε, τους ενώνει και η 39χρονη πλέον κόρη τους, Σοφία Καρβέλα, η οποία ζει στην Αμερική με τα παιδάκια της.

Σε μία ειλικρινής συνέντευξη στο «Πατρινόραμα», η Άννα Βίσση εξήγησε πόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής της είναι ο 70χρονος, πρώην σύζυγός της, αποκάλυψε αν έχει μουσικά απωθημένα και παραδέχτηκε πως τόσο τα εγγόνια της όσο και η κόρη της της λείπουν πολύ.

Προφανώς, για εσάς ο Νίκος Καρβέλας αποτελεί ακόμα ένα αναπόσπαστο καλλιτεχνικό κομμάτι της ζωής σας;

Διαφήμιση

Θα μου άρεσε να με ρωτούσατε τι είναι ο Νίκος Καρβέλας για μένα. Και θα σας απαντούσα ότι χωρίς τον Καρβέλα δεν υπάρχει Βίσση όπως και χωρίς τη Βίσση δεν υπάρχει Καρβέλας. Τη συγκεκριμένη Βίσση και τον συγκεκριμένο Καρβέλα. Μαζί είμαστε ένα.

Στην μέχρι τώρα καριέρα σας έχετε μουσικά απωθημένα; Υπήρχε για παράδειγμα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα που έγινε επιτυχία από άλλον τραγουδιστή, αλλά θα θέλετε να το έχετε ερμηνεύσει εσείς;

Και αυτό θα έλεγα ότι είναι ένα από τα απωθημένα μου και δεν είναι ένα τραγούδι, αλλά αρκετά. Κάτι που με οδήγησε να κάνω και τον δίσκο που ετοιμάζω με την Panik Records. Κομμάτια του Νίκου, δηλαδή, που έχουν ερμηνεύσει άλλοι τραγουδιστές αλλά και ο ίδιος, θα ήθελα να τα πω εγώ τώρα, στη συγκεκριμένη φάση που είμαι, με ένα δικό μου τρόπο και με αλλιώτικη ενορχήστρωση – από όλα τα είδη που έχει δώσει ο Νίκος.

Έχετε χρόνο να βλέπετε τα εγγόνια σας και πόσο σας γεμίζει αυτό το γεγονός;

Μεγάλη λαχτάρα έχω να τα βλέπω και αναλόγως αυτής της λαχτάρας δεν μπορώ να πω ότι έχω τον χρόνο που θα ήθελα. Και η κόρη μου μού λείπει πάρα πολύ. Η Αμερική είναι μακριά γι’ αυτό και στις συναυλίες φέτος θα πάω ένα μήνα και Αμερική για να το συνδυάσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Υπόθεση Πάτρας – Δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τα έκανε μόνη της, δεν πρόκειται να αποφυλακιστεί»

Νίνα Άγκνταλ: Η φωτογραφία με το στρινγκ που γέμισε τα επείγοντα για τσεκ-απ. Ουρά τα τεστ κοπώσεως