in

Φωτογραφία: ΔΕΣ πως θα ήταν η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου: ΜΙΞΗ από Τζένιφερ Άνιστον, Μέγκαν Φοξ, Μαντόνα, Αμάντα Χόλντεν, Άν Ρόμπινσον

Πολλές φορές έχουν κυκλοφορήσει ψηφιακές απεικονίσεις που παρουσιάζουν την ομορφότερη γυναίκα του κόσμου, οι οποίες για να δημιουργηθούν, έχουν χρησιμοποιηθεί τα ωραιότερα χαρακτηριστικά διασήμων. Μία νέα έρευνα βλέπει το ζήτημα της ομορφιάς από διαφορετική οπτική γωνία, και δείχνει πως θα ήταν η ομορφότερη «πλαστική» γυναίκα του κόσμου.

Η συγκεκριμένη έρευνα έγινε από την κλινική Κράουν που ειδικεύεται στις πλαστικές επεμβάσεις και εδρεύει στο Μάντσεστερ. Στην συγκεκριμένη κλινική έχουν πάει πολλοί διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ και μη οι οποίοι έκαναν αλλαγές στην εμφάνιση τους. Οι υπεύθυνοι της κλινικής, πήραν τις φωτογραφίες από τις πιο επιτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις που έχουν κάνει σε διάσημους και έτσι δημιούργησαν την ομορφότερη πλαστική γυναίκα του κόσμου.

Έτσι, η τέλεια πλαστική γυναίκα έχει τα extensions της Τζένιφερ Άνιστον, την μύτη της Μέγκαν Φοξ, τα δόντια της Σέριλ Φερνάντεζ, τα χείλη της Μαντόνα, το μέτωπο της Αμάντα Χόλντεν και και τα μάτια της Άνν Ρόμπινσον.

Διαφήμιση

Ο ομορφότερος πλαστικός άνδρας θα έχει τα μαλλιά του Κρίστιαν Τζέσεν, τα μάτια του Lord Sugar, τα δόντια του Τομ Κρουζ, το πρόσωπο του Μάικλ Ντάγκλας, την μύτη του Πάτρικ Ντέμπσεϊ και το μέτωπο του Σάιμον Κάουελ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Eurovision 2022: Προκρίθηκε στον τελικό η Αμάντα Γεωργιάδη – Έτσι της ευχήθηκε «Καλή επιτυχία» η Ελένη Φουρέιρα

Χάρης Ρώμας: Οι σπουδές στην Ιατρική, οι λέξεις που δεν χρησιμοποιεί, ο φόβος του θανάτου και η σημασία της συντροφικότητας στη ζωή του