in

Μόδα: Πως να φορέσεις τα μαύρα μποτάκια το φθινόπωρο – 6 μοναδικοί συνδυασμοί

μοδα μαυρα μποτάκια

Μόδα

Μαυρα Μποτάκια
Οι τάσεις της μόδας 2020 αγαπούν τους μονόχρωμους κλασσικούς συνδυασμούς, αλλά και μοτίβα όπως το καρό και το λεοπάρ. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μη σου δώσουμε το καλύτερο #fashioninspo για αυτή τη σεζόν!
Υπάρχουν πολλοί λόγοι να αγαπήσουμε το φθινόπωρο, όπως η ζεστή σοκολάτα, οι βόλτες κάτω από τα δέντρα με τα κόκκινα και πορτοκαλί φύλλα και φυσικά το layering στα ρούχα για όσες είναι ορκισμένες fashion lovers! Βγάζουμε λοιπόν τα δερμάτινα jackets , τα πουλόβερ, τις ζεστές ζακέτες και φυσικά, τα αγαπημένα για όλες παπούτσια για το φθινόπωρο και τον χειμώνα: τα κλασσικά μαύρα μποτάκια
Για να κάνεις τα outfits λίγο πιο ξεχωριστά και να πάρεις ιδέες για το πως μπορείς να φορέσεις τα μαύρα μποτάκια με τρόπους που δεν είχες σκεφτεί ως τώρα, δες τις παρακάτω προτάσεις!

TAMARIS ΜΠΟΤΑΚΙΑ
59,95ευρώ
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/B0Fp
1 Καρο παλτό και μαύρο παντελόνι

Το καρό δεν χάνει ποτέ την αξία του στην αγορά της μόδας, κυρίως το φθινόπωρο. Κάνε τον κλασσικό συνδυασμό με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι και είσαι έτοιμη για την δουλειά ή τις πρωινές σου βόλτες.

ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ
29,99ευρώ
ΣΕ 5 ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/BzGv
2 Δερμάτινο μπουφάν και boyfriend jeans


FUNKY BUDDHA ΜΠΟΤΑΚΙΑ
39,95ευρώ
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/B0F6

Αν το στυλ σου είναι πιο αθλητικό, συνδύασε το δερμάτινο τζάκετ με ένα απλό λευκό μπλουζάκι και το boyfriend jean, και θα είσαι πιο cool από ποτέ.
3 Oversized παλτο και πουλοβερ

Μία ακόμη επιλογή για να συνδυάσεις τα μαύρα μποτάκια είναι ένα oversized παλτό, που το έχουμε δει να κυκλοφορεί πολύ στις φωτογραφίες των influencers στο Instagram. Φόρεσε από κάτω ένα άνετο πουλόβερ και είσαι έτοιμη!
4 Floral φόρεμα


Κάνεις λάθος αν πιστεύεις πως τα floral τα φοράμε μόνο την άνοιξη και το καλοκαίρι! Συνδύασε ένα midi φόρεμα με μαύρα μποτάκια και χρυσά ή ασημένια αξεσουάρ (αναλόγως τι ταιριάζει περισσότερο στην επιδερμίδα σου) και κάνε μία εντυπωσιακή βραδινή έξοδο.
5 Μαύρη καμπαρτνίνα και καρό παντελόνι

Τα μαύρα μποτάκια έχουν δημιουργηθεί για να προσφέρουν άνεση αλλά και για να μπορείς να τα συνδυάζεις με τα πάντα! Ωστόσο εσύ που θέλεις να ακολουθείς και τις τάσεις της μόδας, συνδύασε τη μαύρη καμπαρτνίνα με ένα καρό cigarette παντελόνι. Τα μαύρα μποτάκια θα δέσουν όλο το ντύσιμο!
6 Φούστα και σουέντ τζάκετ


Για πιο παιχνιδιάρικες φθινοπωρινές εμφανίσεις, συνδύασε την καρό ή μαύρη φούστα σου με τα μαύρα μποτάκια και για να ολοκληρώσεις το outfit, φόρεσε από πάνω ένα σουέντ τζάκετ. Αν η θερμοκρασία είναι χαμηλή, προτίμησε κάλτσες μέχρι το γόνατο ή μαύρο καλσόν.

Ugg CLASSIC SHORT
ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 119,40ευρώ
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ http://mikk.ro/B0Fc

Homepage

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Ελένη Αντωνιάδου

Ελένη Αντωνιάδου: Ετσι καταφερε και ΤΡΟΛΑΡΕ ολο τον κόσμο. Φυσικά και το Koolnews

Γάτες: Γιατί οι γάτες αυτές έχουν κομμένο το αυτί;