in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Με την κοιλιά στο στόμα μπαίνει στο ONLYFANS και στο δείχνει λίγο πριν γενήσει


Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και σύντομα θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο παλαιότερα η γνωστή ποpvoσταρ είχε δηλώσει ότι σκέφτεται να της δώσει το όνομα Τζούλια!

Το πρώην μοντέλο μέσα τα social media μοιραζόταν από την αρχή της εγκυμοσύνης της με τους followers στο instagram κάποιες στιγμές κα τους ενημέρωνε με τις βασικές εξελίξεις που είχαν να κάνουν με το κατά πόσο μεγαλώνει το μωρό και κατά πόσο υποφέρει η ίδια από το βάρος, το τι γίνεται δυσκίνητη, ή ότι έχει αναγούλες ζαλάδες και εμετούς!

Στη συνέχεια βέβαια η Τζούλια Αλεξανδράτου καλούσε τους followers να την επισκεφθούν στο only fans και να πληρώσουν, αφού όπως δήλωνε εκεί θα δείτε τα πάντα που βλέπατε συν την εγκυμοσύνη.

Διαφήμιση

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα, στις τελευταίες εβδομάδες της κύησης όπου η Τζούλια Αλεξανδράτου με την κοιλιά στο στόμα υπόσχεται πολύ καυτό περιεχόμενο στο ονλυφανς!

Η αλήθεια είναι πως τέτοια περιέργεια, να είσαι άντρας και να θέλεις να δεις μία έγκυο γυναίκα γυμvή αγγίζει τα όρια της διαστροφής! Βέβαια πάντα υπάρχουν και οι μερακλήδες oι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για τα βίτσια τους

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μάξι Τζαζζ – Πέθανε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Faithless

ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ: Τι τις ταΐζουν εκεί στην Μπαρανκίγια; Αυτές είναι οι πιο καuτές γυναίκες του κόσμου. Ποιά Σακίρα και ποιά Σοφία Βεργκάρα