in

Κατερίνα Καινούργιου Ιωάννα Μαλέσκου: Τι συνέβη ανάμεσα τους; Επιτέλους ριάλιτι χωρίς σενάριο στην τηλεόραση

Μία νέα κόντρα φαίνεται να ξεκίνησε σήμερα στην τηλεόραση. Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου έτοιμες να πιαστούν τρέσα με τρέσα.

Η αρχή έγινε όταν η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε χθες στην εκπομπή της ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ο ΣΚΑΪ είναι προβληματισμένος για τα χαμηλά νούμερα που κάνει η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σκέφτεται δύο σενάρια.

Το πρώτο σενάριο είναι να γίνει αντικατάσταση της καθημερινής εκπομπής που έχει η Ιωάννα Μαλέσκου από το Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα και να πάει η Ιωάννα Μαλέσκου στο σαββατοκύριακο ή να κοπεί τελείως η εκπομπή.

Διαφήμιση

Το δεύτερο σενάριο είναι να αλλάξει ώρα και να πάει στις 11:30 για να παίρνει Leed in από τους αταίριαστους οι οποίοι έχουν αρκετά μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης σε σχέση με τη μαγειρική εκπομπή που προηγείται 11:30 με 12:00

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση δείχνοντας με τον τρόπο της εμμέσως πλην σαφώς την ίδια την Ιωάννα Μαλέσκου ως το πρόβλημα που πιθανά να είναι όσο κι αν προσπάθησε να σφάξει με το βαμβάκι λέγοντας:

Πέρσι έλεγαν ότι το θέμα είναι η αρχισυνταξία. Οι δύο αρχισυντάκτες της Ιωάννας Μαλέσκου φέτος η μια πήγε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα που πάει τρένο σε τηλεθέαση και η άλλη στην εκπομπή στην Ελεονώρας Μελέτη που επίσης σκίζει αρα μήπως το θέμα δεν είναι στην αρχισυνταξία συμπλήρωσε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό έκανε έξαλλη την Ιωάννα Μαλέσκου που απάντησε ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί όπως έχει και δεν κόβεται ούτε αλλάζει ώρα. Εγώ μιλάω απευθείας από την εκπομπή και όχι σε δημοσιογράφους συμπλήρωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Κατερίνα Καινούργιου την ώρα που έκανε εκπομπή έλαβε μήνυμα από τον αδερφό της ότι η Ιωάννα Μαλέσκου καταφέρεται εναντίον της και το πραγματικό ριάλιτι χωρίς σενάριο μόλις ξεκίνησε στην ελληνική τηλεόραση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
tiletheasi

Τηλεθέαση: Τι ποσοστά έκανε ο Σασμός η Γη της Ελιάς και το GNTM;

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Δώρα, μαμά είναι τρελός αυτός, έχει πρόβλημα. Θέλω να χωρίσω