in

GNTM: Η κοκκινοσκουφίτσα ζει και πέρασε από το ριάλιτι μοντέλων Next Top Model. Φωτογραφίες

Ντύθηκε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά πιο πολύ μοιάζει με την Κοκκινοσκουφίτσα. Ο λόγος για την αγαπημένη παίκτρια που πέρασε από το Next Top Model και είχε κάνει μόνο χείλη και τσίτος την Αλιόνα Αμπράμαβα.

Η Αλιόνα με καταγωγή από τη Λευκορωσία κατάφερε και έγινε viral όταν πήγε στις οντισιόν στο Next Top Model Ελλάδας με παπούτσια σαν αυτά που φοράνε οι χορεύτριες που κάνουνε pole και φυσικά μίλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει πάνω της με χαρακτηριστική έκφραση δεν έχω κάνει τίποτα, μόνο χείλη και τσίτος.

Διαφήμιση

Η Αλιόνα κέρδισε μεγάλη προβολή, τα videos έγιναν viral ενώ η ίδια συνεχίζει καριέρα τόσο μέσα από το Instagram όσο και το tik tok με χιουμοριστικά βιντεάκια.

Επίσης ακολουθεί και καριέρα influencer.

Θα έλεγε κανείς ότι η συμμετοχή της και μόνο στις οντισιόν του gntm αποτέλεσε το εναρκτήριο λάκτισμα για την πορεία και την αναγνωρισιμότητά που έχει κερδίσει στα social!

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η οποία είναι αύριο η Αλιόνα δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media με κόκκινο σύνολο αλλά περισσότερο όπως σχολίασαν και οι followers μοιάζει με την κοκκινοσκουφίτσα παρά παραπέμπει στον Άγιο Βαλεντίνο.

Κατάφερε πάντως για ακόμα μία φορά να γίνει viral και να συζητηθεί

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Demi Rose: Επιδεικνύει το πληθωρικό στήθος της και κολάζει το Instagram – Δείτε βίντεο

Αναστασης κολοβος

Αναστάσης Κολοβός: Ας ποινικοποιηθεί κάποια στιγμή αυστηρά ρε φιλε… Τι τον έκανε έξάλλο στη βόλτα του στην Αθήνα