in

Ποιός αποχώρησε από το DWTS χτες; Τι ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά

Το τρίτο live του Dancing with the Stars ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο Star με 15 ζευγάρια να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας μία χορογραφία την οποία έχουν δουλέψει επί μία εβδομάδα.

Ζευγάρια που βαθμολογούνται από Κριτική επιτροπή τεσσάρων ατόμων στη βαθμολογία ολοκληρώνει η ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

Το ζευγάρι που έχει την πιο χαμηλή βαθμολογία αποχωρεί από το σόου

Διαφήμιση

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ η παρουσιάστρια της βραδιάς Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι ο Λευτέρης Μητσόπουλος μαζί με την παρτενέρ του, Κριστίνα, είναι αυτοί που θα έπρεπε να αποχωρήσουν από το DWTS.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος να θυμίσουμε έχει γίνει γνωστός ως ο άνθρωπος αλυσοπρίονο αφού ένα βίντεο με τον νεαρό να μιμείται καταπληκτικά τον ήχο ενός αλυσοπρίονου, έφτασε μέχρι την Ellen DeGeneres, η οποία το έδειξε στην εκπομπή της, με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο βίντεο να φτάσει σχεδόν τα δύο εκατομμύρια views

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Δημήτρης Ασημάκης: Πατέρας 2 παιδιών και Οπαδός του Άρη ο νεκρός ντελιβεράς

Δανάη Μπάρκα: Καρφώνει τον Τάσο Ξιάρχο και ετοιμάζει απαντήσεις. Πάντα με οριζόντιες ρίγες