in

Εβελίνα Παπούλια: Τι υποστηρίζει για τις δυσκολίες της ζωής και το αίσθημα του φόβου;

Για το δυναμισμό και το έντονο ταπεραμέντο της ξεχωρίζει η αγαπημένη ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός

Iδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η Εβελίνα Παπούλια, όπου συνηθίζει να μοιράζεται τις σκέψεις και τις απόψεις της με τους περισσότερους από 142.100 followers της, καθώς και να τοποθετείται πάνω σε θέματα επικαιρότητας.

Και το βράδυ της Τρίτης 15/3, πραγματοποίησε ένα story για τα εμπόδια της ζωής και τη σημασία τους, παραθέτοντας την εξής φράση του Ελβετού, κορυφαίου ψυχιάτρου Carl Jung: «Ο άνθρωπος χρειάζεται δυσκολίες. Είναι απαραίτητες για την υγεία». «Και για την εξέλιξή μας» προσθέτει η δημοφιλής ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός και εμείς θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της. Είναι αυτό που λέμε, κάθε εμπόδιο για καλό. Μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, γινόμαστε σοφότεροι και πιο δυνατοί, μαθαίνουμε να μην τα παρατάμε και να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο.

Διαφήμιση

Λίγο μετά, προχώρησε σε ένα ακόμη story, το οποίο αφορά το αίσθημα του φόβου. Πρόκειται για ένα κολάζ με κόμικ και δύο φωτογραφίες. Στην πρώτη, βλέπουμε έναν άνδρα να κάθεται στην πολυθρόνα, στο σαλόνι του, και να παρακολουθεί ειδήσεις στην τηλεόραση. «Τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε να ζούμε με φόβο;» λέει ο ρεπόρτερ. Στη δεύτερη, ο άνδρας έχει κλείσει την τηλεόραση και χαμογελά, αφού έχει πλέον αποφασίσει ότι δεν θα επιτρέπει στον φόβο να τον κυριεύει.

Σαφώς, η φωτογραφία σε στιλ κόμικ είναι συμβολική. Η Εβελίνα Παπούλια μας παρακινεί έμμεσα να φιλτράρουμε όσα άσχημα συμβάντα μαθαίνουμε, να παραμένουμε ψύχραιμοι και «να κουμαντάρουμε» το αίσθημα του φόβου, καθώς αυτό όχι μόνο δεν μας βοηθά, αλλά δεν μας αφήνει να σκεφτούμε καθαρά, να βρούμε λύσεις στα προβλήματα, να δοκιμάσουμε νέα πράγματα και να πορευτούμε στη ζωή με το κεφάλι ψηλά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Εβελίνα Σκίτσκο: Με παριζιάνικο αέρα λάμψης το μοντέλο του GNTM

Μαίρη Συνατσάκη: Τα sneakers κυριαρχούν στο ανοιξιάτικο casual στιλ