in

Κάνει την ανατροπή ο Aτζούν: Η μεγάλη επιστροφή της Ασημίνας και Δαλάκα στο Survivor μετά την αποβολή τους

Survivor: Ο Ατζούν φέρνει πίσω Ασημίνα και Δαλάκα

Έχουν περάσει πέντε ημέρες από την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star. Ωστόσο έχει προκαλέσει εντύπωση πως οι δύο παίκτριες παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο.

Διαφήμιση

Η πληροφορία πως στην Καραϊβική φτάνει σήμερα ο Acun Ilicali με σκοπό να μιλήσει με τις δύο παίκτριες που αποβλήθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από το ριάλιτι διέρρευσε μερικές ημέρες πριν, με τον Τούρκο παραγωγό να φαίνεται πως… δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν από τον Άγιο Δομίνικο, η συζήτηση αυτή δεν θα γίνει μόνο «για να δοθούν εξηγήσεις» αλλά και επειδή η Acun Medya δεν είναι βέβαιη πως η απομάκρυνση των δυο τους θα ωφελήσει το παιχνίδι κυρίως μετά τον σάλο που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη των μυστικών τους συναντήσεων στη ζούγκλα με ντόπιο χωρικό ο οποίος τους έδινε τσιγάρα και τους επέτρεπε να χρησιμοποιήσουν το κινητό του τηλέφωνο.

Κάνει την ανατροπή ο Aτζούν: Η μεγάλη επιστροφή της Ασημίνας και Δαλάκα στο Survivor μετά την αποβολή τους

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν σκέψεις Ασημίνα και Δαλάκα να επιστρέψουν στην παραλία των Διασήμων, καθώς -ειδικά μετά την αναπάντεχη αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου- αυτό θα προκαλέσει τεράστιες αναταραχές και και εντάσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Αυτός είναι και ο λόγος που οι δύο παίκτριες δεν έχουν μπει τόσες μέρες μετά στο αεροπλάνο της επιστροφής και δεν τους έχει επιτραπεί να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Το story του Κώστα Αναγνωστόπουλου για το Survivor

Σημειώνεται ότι ο μισθοφόρος επέστρεψε κιόλας στην Ελλάδα, μη παραλείποντας να ρίξει τα βέλη του στην παραγωγή του Survivor για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομήνικο τις τελευταίες ημέρες. Σε νέα του ανάρτηση παρομοιάζει το Survivor All Star με… το τσίρκο Medrano αφήνοντας με τη λεζάντα «Soon (σύντομα)» να εννοηθεί πως μέσα στις επόμενες ώρες θα δούμε και θα μάθουμε πολλά.

Κάνει την ανατροπή ο Aτζούν: Η μεγάλη επιστροφή της Ασημίνας και Δαλάκα στο Survivor μετά την αποβολή τους

Μένει να δούμε αν Ασημίνα και Δαλάκα θα δεχτούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι μετά τον τρόπο που εκδιώχτηκαν, καθώς οι προθέσεις του Acun είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρες…

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Πήγε να δει τη γιαγιά της και πέθανε: Θαμμένη στα συντρίμμια παίκτρια της Εθνικής ομάδας μπάσκετ – Κλαίει ο Θεός με την ιστορία της

Ξεκληρίστηκε οικογένεια στην Καλαμπάκα: Μέσα σε λίγες ημέρες πέθαναν μητέρα, πατέρας και γιος