in

Εβελίνα Παπούλια: Ποιες θεωρεί πραγματικά όμορφες γυναίκες η Μαρίνα Κουντουράτου των Δύο Ξένων;

Δείτε το Instagram Story της ηθοποιού

Μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz είναι η Εβελίνα Παπούλια, με την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου να ακολουθεί τα βήματά της.

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου

Πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο, η 50χρονη ηθοποιός διακρίνεται για τον δυναμισμό της, ενώ με το εντυπωσιακό κορμί της έχει κερδίσει τον θαυμασμό των ανδρών.

Τον λογαριασμό της στο Instagram ακολουθούν πάνω από 142.100 άτομα και το μεσημέρι της Δευτέρας πραγματοποίησε ένα InstaStory αφιερωμένο στις γυναίκες. Συγκεκριμένα, εξήγησε τι εστί για εκείνη πραγματικά όμορφη γυναίκα, σε μία εποχή που οι πλαστικές επεμβάσεις, τα ψεύτικα νύχια, βλεφαρίδες και μαλλιά (τρέσες) «δίνουν και παίρνουν».

Διαφήμιση

«Άβαφες, σεμνές, ακομπλεξάριστες, χωρίς τακούνια και επιτήδευση, με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη…Αυτές είναι πραγματικά όμορφες γυναίκες» υποστηρίζει η διάσημη καλλιτέχνιδα και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γουάντα Νάρα: Δες τη Selfie στον καθρέφτη κ θα καταλάβεις γιατί δε βάζει γκολ ο Ικάρντι γήπδο. Τα χώνει 3-3 εκτός

Μαίρη Συνατσάκη: Στιλάτη στη δουλειά, με ροζ σαλοπέτα