in

GNTM – Ίριδα Παπουτσή: Το μαύρο σουτιέν και το προκλητικό βλέμμα της θα σε τρελάνουν

Δες τις φωτογραφίες του μοντέλου στο Instagram

Γνωρίσαμε την πανέμορφη Ίριδα Παπουτσή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model. Eκεί τράβηξε την προσοχή από την πρώτη στιγμή, αφού με το νάζι, το έντονο ταπεραμέντο και το ωραίο κορμί της δεν μπορεί να περνά απαρατήρητη. Σήμερα μετρά πάνω από 45.000 followers στο Instagram, ενώ ανοδική θα χαρακτήριζε κανείς και την πορεία της στο μόντελινγκ,  αφού πολλές εταιρείες γυναικείων ενδυμάτων-υποδημάτων και αξεσουάρ επιλέγουν εκείνη για τη διαφήμιση των προϊόντων τους.

Και την Πέμπτη 19/5, εκτόξευσε τη θερμοκρασία στο Instagram, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με το μαύρο, στράπλες σουτιέν της και το βλέμμα της «σκοτώνει».

Διαφήμιση

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, η Ίριδα στέκεται στην μπαλκονόπορτα του δωματίου της, σε κοιτά και εξιτάρει τη φαντασία σου. Ακόμη πιο σέξι την καθιστά το μακιγιάζ, το οποίο είναι σε φυσικούς τόνους.

Καθαρή επιδερμίδα, ξανθά μαλλιά, σούπερ νεανικό πρόσωπο, ακαταμάχητο βλέμμα, τέλειες αναλογίες, το κορίτσι έχει όλο το «πακέτο» για να πετύχει στο χώρο του μόντελινγκ.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Ίριδα Παπουτσή ανέβασε τις εν λόγω φωτογραφίες για να διαφημίσει το υπέροχο σουτιέν γνωστής εταιρείας, το οποίο φορά. Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, ο σκοπός επετεύχθη!

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γενοκτονία των Ποντίων: Ο Βαλάντης απαντά στον Ατζούν Ιλίτζαλι μέσω Instagram που αποθέωσε τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Kate Upton: 2 πολύ σοβαροί λόγοι για να την αγαπήσεις σε μία φωτογραφία