in

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Απογοητευμένος με τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο – Πώς σχολιάζει τις φήμες περί νέας σχέσης

«Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση» τονίζει ο tattoo artist

Είδηση-«βόμβα» έσκασε το πρωί της Τρίτης 24/5 πως η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος χώρισαν. Τα δυσάρεστα γνωστοποίησε ο ίδιος ο tattoo artist σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso. Μάλιστα, έχει χτυπήσει τατουάζ στο πρόσωπό του το όνομά της στα ρωσικά.

Το περίεργο είναι ότι μόλις πριν εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο είχε βρεθεί στο λαμπερό σόου με νυφικά και φιλανθρωπικό σκοπό Yes I Do! και είχε κάνει δηλώσεις περί γάμου, εκφράζοντας δημόσια τον έρωτά της προς τον «Τεό». Τώρα, όμως, τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά. Στο Yes I Do! δεν είχε παρευρεθεί ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, αλλά ο νέος της σύντροφος, για τον οποίο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν γνωρίζουμε τίποτα.

Ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Super Κατερίνα» και φάνηκε στεναχωρημένος, όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο.

Διαφήμιση

«Εγώ δεν έχω καμία σχέση και καμία επαφή με την Κρήτη» δήλωσε αρχικά σχετικά με τον γάμο τους, για τον οποίο η Κάτια είχε πει πώς θα ήθελε να γίνει στην Κρήτη.

Αναφορικά με το φιλανθρωπικό σόου Yes I Do, στο οποίο τελικά δεν πήγε εκείνος να στηρίξει την Κάτια, αλλά ο νέος της σύντροφος, τόνισε: «Να τη συνοδεύσω που; Από όσο ξέρω δεν τη συνόδευσα εγώ. Δε μπορώ να βρίσκομαι σε δυο μέρη ταυτόχρονα».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Δεν είναι πικρία, απογοήτευση είναι. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, κανένας δεν τα ήθελε αυτά.

Ναι την έχω κάνει τατουάζ, της είχε γίνει πρόταση… Όλα αυτά τα ωραία πράγματα. Παρακάτω. Από όσο ξέρω, έχει κάτι άλλο αυτή τη περίοδο. Από όσο ξέρω. Οι φήμες έτσι λένε. Από εκεί και πέρα, δε ξέρω τι να πιστέψω και τι όχι, αλλά για να το λένε οι φήμες,Π έτσι θα είναι. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί της. Το μόνο πράγμα που της είπα είναι καλή τύχη.

Εκείνη επίσης δεν επικοινώνησε. Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται εξηγήσεις. Έχω να τρέξω δουλειές Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, θα κάθομαι να ασχολούμαι με την Κάτια, είναι δυνατόν; Πολλή έκταση δεν έχει πάρει το θέμα; Εκείνη με έφερε στο προσκήνιο αλλά μάλλον δεν ήθελε να συνεχίσω να είμαι μαζί της στο προσκήνιο».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έχει μέλλον η σχέση σου; Τα 5 καλά σημάδια

Ιωάννα Τούνη: Όταν οι αισθησιακές καμπύλες της και το σέξι συνολάκι της «ξεσήκωσαν» το Λονδίνο