in

Έλενα Παπαρίζου: Οι στιλάτες μπότες από το 2001, το μίνι φόρεμα από τη Eurovision 2005 και η αγάπη για τη μαγειρική

«Ένας τρόπος να δίνω αγάπη είναι να ταΐζω τον κόσμο» αναφέρει η τραγουδίστρια

Συναυλίες για την καλοκαιρινή της περιοδεία ξεκινά η Έλενα Παπαρίζου και δηλώνει «ενθουσιασμένη». Θα πάει Σουηδία και τον Αύγουστο θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου θα συνεχίσει τις συναυλίες μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. «Είμαι χαρούμενη, ενθουσιασμένη για αυτό που μας περιμένει. Φεύγω, πάω λίγο στη Σουηδία με τους Antique (συγκρότημα), επιστρέφω τον Αύγουστο και συνεχίζει η περιοδεία Αύγουστο, Σεπτέμβρη. Γεμάτο το καλοκαίρι, θα ξεκλέψουμε δύο μέρες να πούμε ότι κάναμε μία βουτιά. Δεν ξέρω πού θα πάω διακοπές, όπου μας βγάλει ο δρόμος, όπου είναι πιο κοντά» δήλωσε στην κάμερα του «Ηappy Day» και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Όπως εξομολογήθηκε, ο εκλεκτός της καρδιάς της και επιχειρηματίας, Ανδρέας Καψάλης, δεν θα μπορέσει να την ακολουθήσει στα live της: «Ο σύζυγός μου δεν θα ακολουθήσει στην περιοδεία, δεν γίνεται αυτό, είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί είναι κι αυτός στη δική του εργασία. Η απόσταση θέλει μέτρο. Να σου λείπει ο άλλος κάνει καλό, αλλά όχι πολύ».

Σχετικά με το πανέμορφο φόρεμα από τη Eurovision 2005, που αναδείχθηκε νικήτρια, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πως το έχει ακόμα, αν και πλέον δεν της κάνει: «Εννοείται το έχω ακόμα. Δεν μπαίνω σε αυτό το φόρεμα πλέον, μετά την πλαστική επέμβαση (στο στήθος). Με αυτό που έχω μανία είναι τα παπούτσια, έχω πάρα πολλά. Δεν είναι μόνο ότι ψωνίζω, καλοσυντηρώ και αυτά που έχω. Τα παπούτσια της Eurovision τα έχω ακόμα. Έχω παπούτσια από το 2001. Κάποια τα έχω ξαναφτιάξει, έχω αλλάξει τακούνια».

Διαφήμιση

Ακόμη, αποκάλυψε πως στη βαλίτσα που θα πάρει στη περιοδεία της έχει ένα ζευγάρι μπότες, το οποίο αγόρασε πριν 21 χρόνια: «Στη βαλίτσα φέτος έχω ένα ζευγάρι μπότες, που της έχω αγοράσει από την Βαρκελώνη το 2001. Δεν τις έχω φορέσει ποτέ και φέτος θα φορεθούν. Είναι ψηλές, σε τζιν μορφή, με αλυσίδες και τέτοια».

Ερωτηθείσα πιο είναι το αγαπημένο της φαγητό, η 40χρονη τραγουδίστρια απάντησε: «Φαίνεται ότι είμαι φαγανό κορίτσι, μου αρέσουν όλα τα φαγητά. Μου αρέσει το καλό, νόστιμο φαγητό. Μαγειρεύω πολύ. Έτρωγα πάρα πολύ κρέας, μου αρέσει πλέον περισσότερο το ψάρι. Δεν ξέρω πώς έχει γίνει αυτό. Πάντως, μου αρέσουν όλα, καλομαγειρεμένα να είναι. Για μένα, όταν ανοίγουν οι πόρτες του σπιτιού μου, ένας τρόπος να δίνω αγάπη, εκτός από το γέλιο, είναι να ταΐζω τον κόσμο. Να στρώνω τραπέζι, να βγάζω φαγητό».

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kate Upton: 2 πολύ σοβαροί λόγοι για να την αγαπήσεις σε μία φωτογραφία

Θάνος Μπίρκος: Ο Τόλης από τον «Σασμό» μιλά για τον ρατσισμό για τα παραπανίσια κιλά – Το μήνυμα για τη δύναμη της θέλησης