in

Μαυρίκιος Μαυρικίου Ιλάειρα Ζήση Γιόκ: Η Βρισηίδα Ανδριώτου ταΐζει το Σπύρο Μαρτίκα παγωτό στο στόμα. Viral video

Αν νομίζατε ότι το πιο viral ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης έως τώρα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δεν θα έβρισκαν το αντίπαλο δέος πλανάστε πλάνην οικτρά!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας συναντήθηκαν χθες στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά την έξοδο και των δύο παικτών από το ριάλιτι επιβίωσης και τα βίντεό τους από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram και γίνονται viral!

Διαφήμιση

Το ζευγάρι είχε όμορφες στιγμές χθες το βράδυ, με φαγητό και ποτό, ενώ σήμερα η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεναγεί τον Σπύρο Μαρτίκα στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη και τον περνάει από τις αγαπημένες της γεύσεις!

Η αλήθεια είναι ότι μετά από 6 μήνες, τρώγοντας καρύδα και ότι κέρδιζες στα έπαθλα, σου έχουν λείψει σχεδόν τα πάντα από γεύσεις και ότι και να φας ωραίο θα το βρεις!

Αν τώρα βέβαια σε ταΐζει και η Βρισηίδα Ανδριώτου, έχεις ένα λόγο παραπάνω να είσαι ξετρελαμένος με αυτό που βάζεις στο στόμα σου!

Περιμένουμε το ζευγάρι να συγκατοικήσει στην Αθήνα και να προβεί στις δικές του εξομολογήσεις, καθώς το αντίπαλο δέος έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να δηλώνει ότι η Ιλάειρα Ζήση του κάνει επι15 λεπτά μασάζ στην πατούσα πριν κοιμηθεί!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Λιόλιου: Σάλος στο instagram. Προμοτάρει αδιανόητη αφισορύπανση με την αφεντομουτσουνάρα της

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ. Με μαγιό σου δείχνει την πίσω όψη της. Φωτογραφία