in

Χάνα Φέργκιουσον: Το τρίβει και το στύβει καλύτερα από την Πάρις Χίλτον – Viral Βίντεο

Το 2005, η Παρίς Χίλτον πρωταγωνίστησε σε μια διαφημιστική καμπάνια που άφησε ιστορία. Φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό, έπλενε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια όλο σαγήνη έτρωγε ένα λιπαρό burger.

Η διαφήμιση έκανε αίσθηση και σύντομα θεωρήθηκε μια από τις πιο σέξι καμπάνιες στην αμερικανική τηλεόραση. Λίγο αργότερ θέση της Πάρις Χίλτον έρχεται να πάρει το μοντέλο Χάνα Φέργκιουσον.

Διαφήμιση

Η διαφήμιση ξεκινά με την Χάνα να πλένει ένα μεγάλο φορτηγό Ford φορώντας επίσης ένα μικροσκοπικό μαγιό από γυαλιστερό μαύρο λάτεξ. Στη συνέχεια μασά το τεράστιο burger αισθησιακά φορώντας καουμπόικες μπότες και μια παχιά δερμάτινη ζώνη.

Βέβαια το μοντέλο πλένει το φορτηγό, καταφέρνοντας να πλατσουρίζει και να τρίβει περισσότερη σαπουνάδα για τον εαυτό της από ότι το όχημα.

Στην αρχική προβολή η οποία δημιουργήθηκε το 2005 η Παρίς Χίλτον έπλενε μια Bentley, ενώ έτρωγε αισθησιακά το λιπαρό φαγητό.

Άλλες διασημότητες έχουν πρωταγωνιστήσει σε παρόμοιες διαφημιστικές καμπάνιες όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Κέιτ Άπτον καιη Νίνα Άγκνταλ.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Οι άνδρες είναι με τις … εποχές τους! Πότε οι επισκέψεις σε πορνoσελίδες «χτυπάνε κόκκινο»

Η Τυρόπιτα ΚΑΝΑΚΗ 850γρ στο Λονδίνο 6 ευρώ…. Στην Ελλάδα; Δες την τιμή – Ποιο καλάθι του Νοικοκυριού;