in

Eva Longoria: Είναι 46 και δείχνει πιο καυτή και γυμνασμένη από ποτέ

H Eva Longoria είναι επί χρόνια ένα sex symbol της Αμερικής και μας το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά. Σε μια φωτογράφησή της για το περιοδικό Woman’s Health μας μάγεψε με το υπέροχο κορμί της.

Για χρόνια, η ηθοποιός, σκηνοθέτης και επιχειρηματίας κάνει ταυτόχρονα πάρα πολλές δουλείες και έχει έναν απαραίτητο μηχανισμό αντιμετώπισης του άγχους: μία ώρα γυμναστικής, κάθε μέρα. Μάλιστα, το θεωρεί αδιαπραγμάτευτο.

Διαφήμιση

«Δουλεύω πραγματικά για την ψυχική μου υγεία», λέει. Αυτή η ώρα, μερικές φορές και 75 λεπτά, αν μπορεί να το καταφέρει, είναι ο χρόνος της να απομακρυνθεί από την ατελείωτη λίστα υποχρεώσεων της και να επικεντρωθεί στην κίνηση του σώματός της. Και μάλιστα βρήκε έναν νέο αγαπημένο τρόπο να κάνει ακριβώς αυτό κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το μυστικό της; Το JumpSport. Είναι ένα μίνι τραμπολίνο, που χρησιμοποιεί κορδόνια bungee σε αντίθεση με ελατήρια. «Κατά ειρωνικό τρόπο, η αναπήδηση σε αυτό το τραμπολίνο είναι χαμηλής πίεσης, έτσι ώστε να συνδυάζετε μια ιδρωμένη προπόνηση χωρίς να κουράζετε τα γόνατά σας.» «Επιπλέον», προσθέτει, «είναι τόσο καλό για το λεμφικό σύστημα», τα οφέλη του οποίου μπορεί να περιλαμβάνουν μειωμένη κατακράτηση υγρών.

Η Εύα το χρησιμοποιεί για 30 έως 45 λεπτά την ημέρα και, στη συνέχεια, ολοκληρώνει την ώρα της με προπόνηση ενδυνάμωσης. «Σηκώνω πολύ μεγάλα βάρη», λέει η Εύα, όπως τα squat με βάρη τουλάχιστον 25 λιβρών σε κάθε άκρο και ωθήσεις ισχίου με μια πλάκα 50 λιβρών στους γοφούς.  Ασχολείται επίσης με μαθήματα με kettlebell και γιόγκα.

Η προτεραιότητα της: να γυμνάζει το σώμα της κάθε μέρα, ακόμα και όταν ταξιδεύει. «Αν πρέπει να ξυπνήσω νωρίς και να πάρω μια πτήση, όταν προσγειωθώ, θα πάω μια βόλτα, γιατί δεν πρόλαβα να γυμναστώ», λέει. «Ακόμα κι αν είναι απλώς διατάσεις, πρέπει να κάνω κάτι».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Έλενα Χριστοπούλου: Eπιδεικνύει την καλοσχηματισμένη πλάτη της και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν – Δείτε φωτογραφία

Γιώργος Χρανιώτης: Ο δίχρονος γιος του καβάλησε μηχανή – Τι λέει ο ηθοποιός για το αίσθημα του φόβου;