in

Eurovision 2022 – Ανδρομάχη: Οι πρώτες δηλώσεις της εκπροσώπου της Κύπρου μετά τον αποκλεισμό της από τον διαγωνισμό

«Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό» τονίζει η νεαρή τραγουδίστρια

Στον Τελικό του 66ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision δεν κατάφερε να περάσει η Κύπρος.

Ο Β’ Ημιτελικός πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 12/5, με την εκπρόσωπο της Κύπρο, Ανδρομάχη, να ανεβαίνει στην σκηνή στη σκηνή του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας. Παρόλο που η όμορφη τραγουδίστρια έβαλε τα δυνατά της και τραγούδησε το «Ela» δίνοντας ψυχή, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision 2022.

Μετά το τέλος της λαμπερής, μουσικής βραδιάς, η Ανδρομάχη μίλησε στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό και τα συναισθήματά της που δεν κατάφερε να φτάσει στην «πηγή».

Διαφήμιση

«Τελείωσε κατά κάποιον τρόπο με το αποτέλεσμα που θέλαμε, γιατί δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αλήθεια περάσαμε τέλεια, είμαστε χαρούμενες. Δεν είχα στο μυαλό μου τίποτα από πριν για το αποτέλεσμα. Απλά θέλαμε να βγούμε, να περάσουμε όμορφα και να δείξουμε αυτό που είμαστε. Το δείξαμε, άρα τέλεια! Είμαι υπερήφανη για τα κορίτσια, την αποστολή μας. Θα το ξαναέκανα 100 φορές. Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Την κρατάω και συνεχίζουμε.

Ήμασταν τόσο γεμάτες από αυτό που ζήσαμε και δώσαμε, που δεν υπήρχε περιθώριο για κάτι αρνητικό τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Δεν κάναμε κάτι λάθος, ο πρώτος ημιτελικός ήταν πιο χαλαρός, δεν είχε πολύ δυνατές συμμετοχές. Τώρα τι να πω, μπορεί να πήγε αυτό στραβά, εμείς δεν κάναμε κάτι λάθος. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνει κανείς τι άξιζε να περάσει και τι όχι» τόνισε χαρακτηριστικά η Ανδρομάχη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Φως στο Τούνελ: Μία συγκλονιστική μαρτυρία «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Θοδωρής Μαραντίνης: Το διαζύγιο από τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα δύο «όχι» στη Eurovision