in

Eurovision 2022: Οι πρώτες δηλώσεις της Αμάντας Γεωργιάδη, μετά την πρόκρισή της στο Μεγάλο Τελικό – Τα αρνητικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Η Αμάντα δεν μου άρεσε χθες» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Το βράδυ της Τρίτης 10/5, ολοκληρώθηκε ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision στο stage του Pala Olimpico στο Τορίνο της Ιταλίας και η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Αμάντα Γεωργιάδη, με τη σκηνική της παρουσία και το «Die Together», κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα μας στο Μεγάλο Τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14/5.

Μετά την πρόκρισή της στον τελικό της Εurovision, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και υπερβολικά καλά. Χθες είχα άγχος για τον Α’ Ημιτελικό, αλλά σήμερα δεν είχα άγχος, το έζησα, το ένιωσα, ήταν ωραία. Στη σκηνή χαμογέλασα, γιατί άκουσα τον κόσμο και αυτό μου έδωσε ενέργεια.

Ερωτηθείσα αν είναι έτοιμη για τον Μεγάλο Τελικό, απάντησε: «Τώρα θα κοιμηθώ, θα φάω λίγο και θα πάω με δύναμη στον Τελικό».

Διαφήμιση

Το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις της Αμάντας Γεωργιάδη προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 11/5 στο «Super Κατερίνα». Μετά την προβολή του βίντεο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να πει πως δεν του άρεσε συνολικά η βραδιά του Α’ Ημιτελικού του φετινού ευρωπαϊκού διαγωνισμού μουσικής, αλλά ούτε η Αμάντα Γεωργιάδη, τόσο σκηνικά όσο και φωνητικά.

«Πόσο άσχημη νύχτα ήταν! Δεν μου άρεσε καθόλου! Ανυπαρξία τραγουδιών!

Η Αμάντα ήταν μέτρια σε σχέση με αυτό που μπορούσε να κάνει. Είναι εξαιρετική, αλλά δεν μου άρεσε χθες. Δισκογραφικά, όταν μπαίνεις να τραγουδήσεις, κάνεις διάφορες λήψεις του κομματιού. Η συγκεκριμένη λήψη, αν ήταν μέσα σε στούντιο κλασικό-δισκογραφικό, θα έλεγε ο παραγωγός “καλό, αλλά πάμε άλλη μία, θέλει διορθώσεις”.

Μέτρησα πάνω από 5 στοναρίσματα, τα οποία δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα, αλλά σε σχέση με τις πρόβες, είχε το μεγαλύτερο τρακ. Φωνητικά είχε προβληματάκια. Η σκηνοθετική αντίληψη του χορογράφου, που στα χαρτιά είναι καταπληκτικά, εκτελεστικά ήταν χάλια. Δεν είναι ευθύνη του Φωκά Ευαγγελινού. Το πλάνο από πάνω με τις καρέκλες είναι φθηνιάρικο. Το ρούχο της Σήλιας εξαιρετικό, αλλά είναι κόντρα στην ηλικία της, χάνει τη νεανικότητα, τη φρεσκάδα της. Την κάνει πολύ ντάμα το φόρεμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αυτό το «πράγμα» είναι η Ντονατέλα Βερσάτσε; Δες φωτογραφία πώς ήταν ΠΡΙΝ τις πλαστικές. ΚΟΥΚΛΑΡΑ

Η Τζιτζί Χαντίντ ολόγυμνη σε τρένο – Η θρυλική σούπερ σέξι φωτογραφία μόλις πάτησε τα 18 της