in

Eurovision 2022: Αυτόν ήθελε η Εύη Δρούτσα για εκπρόσωπο της Ελλάδας στο φετινό διαγωνισμό

«Δεν μασάει τα λόγια της» η καταξιωμένη στιχουργός!

Την Εύη Δρούτσα «τσάκωσε» η κάμερα του «Happy Day» σε βραδινή της έξοδο. Η σπουδαία στιχουργός, η οποία έχει γράψει μερικές από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού τραγουδιού και έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες, δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή της για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η ίδια θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να έχει επιλεγεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδας η 24χρονη Αμάντα Γεωργιάδη, αλλά ο γιος του Γιάννη Πάριου, Good Job Nicky.

«Είχαμε τον Good Job Nicky. Μπορούσαμε να πάμε με αυτόν στη Eurovision. Δεν κατάλαβα γιατί δεν πήγαμε. Επειδή είναι γιος του Πάριου; Πρώτα δεν έχουν το δικαίωμα οι άνθρωποι που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα; Καλό είναι να αποφασίζει το κοινό. H Ελλάδα έχει πάρα πολύ καλές φωνές. Είναι ντροπή μας που δεν έχουμε αυτούς τους ανθρώπους μπροστά» τόνισε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Μίνα Αρναούτη δείχνει τις ουλές από το τροχαίο που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης

GNTM: Τα πάνω κάτω. ΓΥΜΝΗ με τα 2 μέτρα πόδια πάνω η νέα κριτής Μαίρη Βιτινάρος. Υπογλώσσιο τώρα με αυτά που θα δούμε στο ριάλιτι