in

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα ο Τεντόγλου: Αυτή είναι η αθλητικογράφος Πηνελόπη Γκιώνη που του έκλεψε την καρδιά

Μίλτος Τεντόγλου: Η καλλονή που του έκλεψε τη καρδιά

Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν κέρδιζει το χρυσό μόνο στον στίβο αλλά και στην προσωπική του ζωή. Ο νεαρός πρωταθλητής είναι τρισευτυχισμένος στο πλευρό της αθλητικογράφου Πηνελόπης Γκιώνη και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.

Η σχέση του Μίλτου Τεντόγλου με την όμορφη Πηνελόπη Γκιώνη φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Real life και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη, είναι έτοιμοι να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να συγκατοικήσουν.

Διαφήμιση

Μπορεί το πρόγραμμα του Μίλτου Τεντόγλου να είναι ιδιαιτέρως φορτωμένο και μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς του να το περνά στους ξενώνες του ΟΑΚΑ ωστόσο, φροντίζει να αφιερώνει πάντα χρόνο και στην κοπέλα του που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου στο πλευρό της Πηνελόπης Γκιώνη

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα ο Τεντόγλου: Αυτή είναι η αθλητικογράφος Πηνελόπη Γκιώνη που του έκλεψε την καρδιά

Η Πηνελόπη Γκιώνη, η οποία καλύπτει δημοσιογραφικά τα αθλήματα του στίβου, λόγω της επαγγελματικής της ιδιότητας, βρίσκεται στο πλευρό του συντρόφου της και κατά τη διάρκεια των αγώνων του σε Ελλάδα και εξωτερικό, φροντίζοντας ωστόσο να κρατά πάντα μια διακριτική στάση.

Ο αθλητισμός και η αγάπη που μοιράζονται για το στίβο ήταν αυτά που τους έφεραν κοντά. Τον Αύγουστο του 2021, όταν ο Μίλτος Τεντόγλου ταξίδευε στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν είχε στο μυαλό του τίποτα άλλο παρά το πως θα κάνει την καλύτερη επίδοση.

Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα ο Τεντόγλου: Αυτή είναι η αθλητικογράφος Πηνελόπη Γκιώνη που του έκλεψε την καρδιά

Τα δυνατά της για να καλύψει τους αγώνες είχε βάλει και η αθλητικογράφος που βρέθηκε στην Ιαπωνία σε επαγγελματική αποστολή. Εκεί, μετά το τέλος των αγώνων γνώρισε τον νεαρό αθλητή και η συνάντησή τους έμελλε να εξελιχθεί σε έναν δυνατό έρωτα.

Ενάμιση χρόνο μετά, είναι αχώριστοι και στηρίζει ο ένας τον άλλο, κάνοντας όνειρα για ένα όμορφο κοινό μέλλον ετοιμάζοντας παράλληλα το σπίτι που θα στεγάσουν τον έρωτά τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ριάνα: Όλο το σετ από τις κλεμμένες γυμvές selfie φωτογραφίες που έκλεψε ο ΧΑΚΕΡ

Δέσποινα Μοιραράκη: Δες φωτογραφία με σιελογαλαζοθαλασσί μαγιό παρέα με τη Σίσσυ Φειδά από τη Μύκονο