in

ΕΡΕΥΝΑ : Οι άνδρες τρελαίνονται ξανά με τις καμπύλες. Οι καραντίνες έκαναν το θαύμα τους

Για πολύ καιρό τα σχεδόν ανορεξικά κορμιά είχαν συγκεντρώσει επάνω τους την προτίμηση του ανδρικού πληθυσμού. Φαίνεται όμως ότι τώρα οι καμπύλες παίρνουν την εκδίκησή τους.

Αυτό προκύπτει από την έρευνα της γνωστής ιστοσελίδας για εξωσυζυγικές γνωριμίες AshleyMadison.com, η οποία επιβεβαιώνει ότι οι άνδρες προτιμούν πλέον τις καμπύλες τύπου Μέριλιν Μονρόε ή Σκάρλετ Γιόχανσον.

Διαφήμιση

Επιστροφή λοιπόν και για τις γυναίκες στην «αμαρτία της λαιμαργίας»; Μετά από σχεδόν μισό αιώνα, οι καμπύλες φαίνεται ότι επιστρέφουν για να γίνουν ξανά οι αδιαμφισβήτητες βασίλισσες στις ανδρικές ερωτικές φαντασιώσεις.

«Κοιτάξτε γύρω σας, από τη μουσική μέχρι τις ταινίες ή στις πασαρέλες του κόσμου: η ιδανική γυναίκα είναι αυτή με τις καμπύλες» λέει ο Νόελ Μπίντερμαν, Διευθύνων Σύμβουλος της AshleyMadison.com.

«Η μόδα με το στεγνό και άπαχο σώμα που για χρόνια επέβαλλαν η τηλεόραση και οι διαφημίσεις, καταποντίζεται από τα προκλητικά ντεκολτέ και τα στρογγυλά ισχία που αντιπροσωπεύουν το αποκορύφωμα της θηλυκότητας για πολλούς άνδρες. Το σημαντικό είναι να αισθάνεστε καλά με το σώμα σας, να ενισχύετε τα προτερήματα σας χωρίς αυτό να γίνεται χυδαίο. Είναι σαφές. Οι άνδρες πλέον προτιμούν τις καμπύλες» προσθέτει ο Μπίντερμαν.

Ο λόγος είναι προφανής:

-το 33% των ανδρών νιώθουν μεγαλύτερη ερωτική φόρτιση με μια γυναίκα με καμπύλες

-το 23% λέει ότι αισθάνονται πιο άνετα με μια γυναίκα που δεν φοβάται να αναδείξει τα λίγα περισσότερα κιλά της ενώ

-το 65% των ερωτηθέντων προσδιόρισε επίσης τις τέλειες αναλογίες των γυναικών αναφερόμενο στο σώμα της Μόνικα Μπελούτσι, της Πενέπολε Κρουζ και της γοητευτικής σέξι γραμματέως της σειράς Mad Men, Κριστίνα Χέντρικς Ρενέ.

Τα μέλη της AshleyMadison.com έχουν ψηφίσει βέβαια και τα μέρη του γυναικείου σώματος που τους έλκουν περισσότερο.

-Ένα 28% χαζεύει μπροστά σε ένα πλούσιο στήθος

-το 21%, έλκεται από ένα όμορφο στρογγυλό πρόσωπο με σαρκώδη χείλη και

-το 20%, είναι φανατικοί οπαδοί των οπισθίων τύπου Μπιγιονσέ ή Τζένιφερ Λόπεζ

-υπάρχει και ένα 17% που δεν μπορεί να αντισταθεί στην ιδέα του να αρπάξει με μανία τους καλοσχηματισμένους γοφούς μιας σέξι γυναίκας με καμπύλες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μπριζίτ Μπαρντό: Αν ήταν σήμερα 20άρα θα τις έβαζε στο Instagram όλες κάτω. ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΑ φωτογραφία

The bachelor: Δράμα μετά το ριάλιτι. Μουστακαλής χάκαρε το instagram. Δες τι φωτογραφία ΑΝΕΒΑΣΕ αντί για τη Μαρίνα Λικμέτα