in

Έρευνα: Αυτή είναι η στάση που ΔΕ πρέπει να κάνεις αν δε θες σε 9 μήνες να έχεις μωρό

Ή αντίστοιχα, αυτή είναι η στάση στο σεξ που βοηθάει την γυναίκα να συλλάβει ευκολότερα

Υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από το σεξ, την σύλληψη και την αντισύλληψη. Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς αναφορικά με την αποφυγή μίας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης όπως επίσης και tips για όσες βρίσκονται στην άλλη πλευρά και θέλουν να μείνουν έγκυες.

Ένας από τους μύθους γύρω από την σύλληψη, είναι οι καθημερινές προσπάθειες του ζευγαριού. Κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχτεί, αντιθέτως οι επιστήμονες έχουν διαψεύσει την συγκεκριμένη θεωρία και συστήνουν στα ζευγάρια να μην έρχονται καθημερινά σε σεξουαλική επαφή αν θέλουν να αποκτήσουν παιδί.

Διαφήμιση

Υπάρχει όμως κάποια μέθοδος που μπορεί να βοηθήσει την γυναίκα να συλλάβει ευκολότερα; Οι ειδικοί συστήνουν μία συγκεκριμένη στάση κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής που εγγυάται σίγουρη επιτυχία. Οι γυναίκες που θέλουν να μείνουν έγκυες, δεν έχουν παρά να βάλουν ένα μαξιλάρι κάτω από τους γοφούς τους ενώ παράλληλα να σηκώσουν ψηλά τα πόδια τους.

Ο λόγος που πρέπει να γίνει αυτό είναι πολύ απλός, σύμφωνα με τη μελέτη. Το σπέρμα έχει τη δυνατότητα να κυλήσει με μεγαλύτερη φόρα και πιο εύκολα μέσα στον κόλπο της γυναίκας. Οπότε όσοι θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδάκι δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε και οι υπόλοιποι να προσέχετε κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης στάσης.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κάρα Ντελεβίν: Η φωτογραφία που πρέπει να δεις – Γυμνή με ένα λουκέτο…για χάρη της Chanel

Ποιοι απατούν πιο εύκολα; 10 + 1 αλήθειες για την απιστία που δεν γνωρίζατε – Διάβασε την έρευνα