in

Επιτέλους: Αποκαλύφθηκαν τα τρία είδη βλακείας. Απο ποιό πάσχεις; Διάβασε την έρευνα

Επιστήμονες ισχυρίζονται ότι αποκάλυψαν τα τρία είδη βλακείας, σε νέα έρευνα του Ινστιτούτου Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Βουδαπέστης.

Η έρευνα δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Intelligence και κατέληξε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες συμπεριφορών που χαρακτηρίζονται ως ανόητες.

Η ομάδα έρευνας συγκέντρωσε ιστορίες που έχουν δημοσιευθεί και έχουν χαρακτηριστεί ως βλακώδης συμπεριφορές σε ΜΜΕ όπως το BBC και οι New York Times και οι ιστορίες αυτές δόθηκαν σε 154 φοιτητές, ζητώντας τους να αξιολογήσουν την ένταση της ηλιθιότητας και το ποιες θεωρούν ότι είναι οι αιτίες αυτής της συμπεριφοράς.

Διαφήμιση

Η έρευνα έδειξε ότι οι φοιτητές πιστεύουν ότι υπάρχουν τρία είδη βλακείας.

Η πρώτη κατηγορία είναι η άγνοια των συνεπειών και υπερβολική αυτοπεποίθηση και αφορά ανθρώπους που υποβαθμίζουν το ρίσκο των ενεργειών που κάνουν χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα. Αυτή η κατηγορία συγκέντρωση τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Η δεύτερη κατηγορία είναι η έλλειψη ελέγχου για τα αποτελέσματα που προκαλούν κάποιες εμμονές στη συμπεριφορά μας και τέλος η τελευταία κατηγορία είναι η έλλειψη πρακτικότητας στις πράξεις μας.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Anastasia Martzipanova: Η βασίλισσα των side και underboobs ανέβασε νέο υλικό

Μέθυσες; Πως να ξεμεθύσεις; Ξεπέρασέ το γρήγορα με αυτά τα τιπς