in

Έμιλι Σίαρς: Ελληνάρας της έστειλε το μόριό του και αυτή το έστειλε στη μάνα του – Viral Φωτογραφία

ιΤο ότι μια γυναίκα γίνεται αποκαλυπτική σε φωτογραφίες της για κάποιους σημαίνει ότι είναι εύκολη. Η Emily Sears όμως ήξερε πως να εκδικηθεί.

Πολλές φορές ορισμένοι άντρες χάνουν εντελώς το μυαλό τους και νομίζουν ότι όταν μια γυναίκα ποστάρει μία φωτογραφία στα social media με ένα μικροσκοπικό μαγιό ή με ένα διάφανο ρούχο, σημαίνει ότι έχει πάει με τους πάντες και ότι είναι εύκολη. Οπότε θεωρούν ότι είναι ένα αντικείμενο που μπορούν να του στέλνουν φωτογραφίες με το πέος τους και εκείνες να λένε κι ευχαριστώ.

Η Emily Sears όμως είχε την απάντηση.

Διαφήμιση

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με την πορνοστάρ Summer Brielle η οποία και άνοιξε το δρόμο για αυτή την πρακτική. Διάφοροι χρήστες του Instagram, του Twitter ή του Facebook έστελναν φωτογραφίες με το πέος τους στην Emily Sears, προσβλέποντας σε ανταπόκριση, ώστε να την ρίξουν στο κρεβάτι, ή απλώς να πάρουν έναν έπαινο για το μόριο τους.

Η σφοδρή βλακεία που κατοικεί στον εγκέφαλο τους όμως πήρε την απάντηση της.

Η Emily, μαζί με την κολλητή της Laura Lux, άρχισαν να στέλνουν τις φωτογραφίες σε συγγενείς και συντρόφους αυτών των ανδρών εξηγώντας τους τα καθέκαστα. Σε αυτή τους την προσπάθεια βρήκαν σύμμαχο σε πολλές ιστοσελίδες όπως η Mirror, που ανέδειξαν το πρόβλημα. Μάλιστα υπήρξαν και περιπτώσεις όπου αποδείχτηκε ότι οι κοπέλες μερικών εξ αυτών αντιμετώπιζαν την κακοποίηση συχνά πυκνά. Ανάμεσα στους ανεγκέφαλους βρέθηκε κι ένας Έλληνας με την Emily Sears να του αφιερώνει tweet.

«Πες γεια στη μαμά και τη μικρή σου αδελφή για μένα. Και θα σε βρω, ακόμα κι αν ζεις στην Ελλάδα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κερκ Φογκ: Θυμάστε το Legends of Hidden Temple; Δείτε πως είναι σήμερα ο παρουσιαστής

Ο Mr. Bean στο 178 και άλλοι 19: Σε πουλάνε και σε αγοράζουν: 20 διάσημοι με IQ Einstein