in

Γιώργος Τσαλίκης: Τα είδε όλα ο άνθρωπος. Αυτό έκανε νεαρή θαυμάστρια και τον ΤΡΕΛΑΝΕ

Όταν δεν έχουν ύπνο οι celebrity αναπολούν στιγμές από το παρελθόν. Έτσι είχε συμβεί και με τον Γιώργο Τσαλίκη πριν λίγο καιρό όταν αποφάσισε να παίξει q&a. Το γνωστό παιχνίδι ερωτήσεων απαντήσεων.
Και κάποια στιγμή άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες από το παρελθόν.

Σε μία από αυτές μία νεαρή κοπέλα φορούσε ένα διπλό κολιέ με τα αρχικά του Γιώργου Τσαλίκη κι εκείνος το είχε βρει θαυμάσιο! Συγκεκριμένα σχολίασε:
Ναι, ναι τα αρχικά μου είναι! Φωτό από φίλη ακροάτρια όταν ήταν μικρή. Τρελό; Πολύ μου άρεσε!

Διαφήμιση

Ο Γιώργος Τσαλίκης γεννήθηκε στην Στυλίδα, στις 25 Οκτωβρίου 1975. Η ενασχόλησή του με την μουσική άρχισε σε πολύ μικρή ηλικία, καθώς μάθαινε κιθάρα. Παράλληλα με το τραγούδι, ήθελε να γίνει και γιατρός.

Πραγματοποίησε ιατρικές σπουδές στην Ρουμανία, ωστόσο κατά την παραμονή του εκεί, άρχισε να σκέφτεται σοβαρά να γίνει τραγουδιστής.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι κατά την διάρκεια μιας νυχτερινής εξόδου με φίλους σε ένα ελληνικό κέντρο διασκέδασης, ο Γιώργος Τσαλίκης πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει, εκπλήσσοντας όλους τους θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού που ξεσηκώθηκαν στο άκουσμα της φωνής του. Έκτοτε, δεν άφησε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αφού ολοκληρώνει τις σπουδές του στην Ρουμανία, επιστρέφει το 1998 στην Ελλάδα και αμέσως κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο “Γενικώς” και σε συνεργασία με τον Πάνο Φαλάρα της Sony.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Σίσσυ Χρηστίδου: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Έλενα πααπρίζου

Έλενα Παπαρίζου: Η throwback φωτογραφία που έκανε σούσουρο και συζητήθηκε όσο καμία